Închide meniul
Foto

Apariție incredibilă a iubitei lui Luca Reghecampf. Cât de frumoasă e Asiana, cea care i-a furat inima fiului lui Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 august 2022, 19:47

Apariție incredibilă a iubitei lui Luca Reghecampf. Cât de frumoasă e Asiana, cea care i-a furat inima fiului lui Laurențiu Reghecampf

Asiana Peng e iubita lui Luca Reghecampf

Colaj cu Asiana Peng, Luca Reghecampf și Laurențiu Reghecampf / Facebook

Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf, a avut o apariție răvâșitoare pe Instagram. Tânăra de care s-a îndrăgostit fiul lui Laurențiu Reghecampf e de o frumusețe răpitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Reghecampf trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Asiana Peng. Cei doi se înţeleg de minune şi nu ezită să arate, pe reţelele de socializare, cât de mult se iubesc.

Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf, apariție răvâșitoare

Asiana a îmbrăcat o rochie înflorată care i-a pus în evidență formele perfecte. Iubita lui Luca Reghecampf a fost asaltată de fani în secțiunea de comentarii.

„Cea mai frumoasă!”, „Ce domnișoară frumoasă!”, „Frumusețe, superbitate, minunăție, prințesă”, „Ce handsome ești”, sunt doar o parte din comentariile primite de Asiana Peng.

Și Luca Reghecampf a reacționat la postarea iubitei sale. Fiul lui Laurențiu Reghecampf a comentat cu trei inimi.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Asiana (@asianapeng)

Legătura dintre iubita lui Luca Reghecampf şi amanta tatălui său, Corina Caciuc

O legătură incredibilă există între iubita lui Luca Reghecampf, Asiana Peng, şi amanta fostului antrenor de la Universitatea Craiova, Corina Caciuc. Cele două femei s-au născut în acelaşi oraş, la Deva.

Recent, iubita lui Luca Reghecampf a avut o reacție acidă după ce mama ei a atacat-o în termeni duri pe amanta antrenorului român. Asiana Peng face scut în jurul Corinei Caciuc, cea recent i-a dăruit un fiu lui „Reghe”. Cele două sunt partenere și de afaceri.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta gimnastă a folosit un citat al lui Ion Rațiu prin care încearcă să descrie situația din interiorul familiei. Acesta a părut a fi un mesaj îndreptat atât către mama ei, Silviana Peng, cât și spre Anamaria Prodan.

Fii întotdeauna conștient că gelozia, invidia și calomnia constituie ultimul refugiu al omului frustrat și slab”, este citatul postat de Asiana Peng, pe contul de Instagram.

Asiana Peng a rupt tăcerea și și-a acuzat public mama

Scandalul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan are repercusiuni tot mai mari în interiorul familiei. Iubita fiului antrenorului Universității Craiova, Asiana Peng, a cedat și a criticat-o public chiar pe mama ei.

Ceea ce pot spune este că am rămas «mască» atunci când am văzut ce a putut să declare mama. Mama și tata nu s-au opus niciodată relației mele cu Luca. Din contră, au susținut în nenumărate rânduri că vor fi alături de noi cu tot ce le stă lor în putință pentru a ne fi bine.

Din ce știu eu, mama și doamna Anamaria Prodan nu se cunoșteau, lucru pentru care vreau să cred că aceste declarații sunt numai o greșeală a mamei mele, greșeală pe care nu o realizează.

Însă mama este o persoană dificilă, toată lumea știe acest lucru, tocmai de aceea îl apreciez enorm de mult pe tata, fiindcă efectiv are o răbdare supraomenească.

Atât mama, cât și tata au fost anuntați că eu și fratele meu vom intra într o firmă ca și asociați. I-am anunțat dinainte în special pentru a avea și sprijinul lor. Cu mine, personal, mama nu a vorbit concret despre niciun fel de îngrijorare, pentru că dacă ar fi fost așa, am fi clarificat împreună îngrijorările ei„, a declarat Asiana Peng.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și