Închide meniul

Apel disperat din Ucraina. Fratele primarului din Kiev a cedat: „Ţipăm după ajutor. Ajutaţi-ne!”

Reclamă

Publicat: 9 iunie 2022, 15:52

Apel disperat din Ucraina. Fratele primarului din Kiev a cedat: „Ţipăm după ajutor. Ajutaţi-ne!

Apel disperat din Ucraina al fraţilor Klitschko. Cer încetarea războiului din Ucraina

Fraţii Klitschko cer oprirea războiului / Colaj Instagram / Profimediaimages

Vladimir Klitschko este îngrozit de ceea ce se întâmplă în ţara natală, după 106 zile de la începutul războiului declanşat de Vladimir Putin. Fostul campion la categoria grea a făcut un apel disperat din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fratele lui Vitali Klitschko, cel care este şi primar în Kiev, a cedat nervos şi cere să se găsească soluţii pentru a-i convinge pe militarii ruşi să înceteze bombardamentele.

Vladimir Klitschko, apel disperat din Ucraina

Au trecut mai mult de 100 de zile de la începutul invaziei Rusiei şi a crimelor de război. Încă ţipăm după ajutor! Ajutaţi-ne! Cât de mult? Nu este niciodată suficient cât timp războiul continuă„, a fost mesajul transmis de Vladimir Klitschko pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Wladimir Klitschko (@klitschko)

Reclamă

Ucrainenii au suferit pierderi uriaşe în cele trei luni şi jumătate de la izbucnirea conflictului armat.

Până la 100 de militari ucraneni” sunt ucişi, iar alţi ”500 sunt răniţi zilnic” în lupte cu armata rusă, anunţă joi ministrul ucrainean al Apărării Oleksii Reznikov, relatează AFP.

Oleksii Reznikov anunţă acest bilanţ în timp ce confruntări armate continuă să facă ravagii în Donbas, în est, în regiunea localităţilor Sivierodoneţk şi Lugansk.

Reclamă 4 / 0/3

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski anunţa la 1 iunie că armata ucraineană pierde între 60 şi 100 de militari pe zi.

Vitali Klitschko a anunţat câţi civili au murit în Kiev

La finalul lunii trecute, Vitali Klitschko a anunţat câţi civili au murit în Kiev în războiul din Ucraina. Primarul capitalei Ucrainei a făcut anunţul sfâşietor la scurt timp după ce armata lui Vladimir Putin a fost batjocorită de presa ucraineană.

Rusia a trimis mii de militari în Ucraina în 24 februarie pentru ceea ce ea numeşte o „operaţie specială” de demilitarizare a vecinului său şi a dezrădăcinării naţionaliştilor periculoşi – afirmaţii respinse de Kiev şi de ţările occidentale ca pretexte false pentru acapararea de pământ.

Jurnaliștii de la Forbes estimează că trupele lui Vladimir Putin au suferit, în Ucraina, pierderi de echipament militar în valoare de 13 miliarde de dolari.

Primarul capitalei Ucrainei a făcut un anunţul sfâşietor. Acesta a anunţat că nu mai puţin de 120 de civili şi-au pierdut viaţa de la începutul războiului, potrivit sport.ua. De asemenea, alte 300 de persoane au fost rănite în război, după cum a anunţat Vitali Klitschko, care a lansat şi un avertisment. Fostul mare campion a transmis că nu e momentul ca locuitorii capitalei să se relaxeze și anunță că războiul e departe de a fi încheiat.

Prieteni! Acum trei luni ne-am trezit cu toții la o nouă realitate. Teribil, dureros și dificil. Au încercat să asalteze și să cucerească capitala (n.r. militarii ruși). Împreună – fiecare făcându-și treaba lui – am rupt planurile barbarilor ruși! Datorită forțelor noastre armate, voluntarilor, apărării teritoriale, Kievul a supraviețuit. Inamicul a fost alungat din capitală. Dar lupta eroică a poporului ucrainean împotriva invadatorilor ruși, care au venit pe pământul nostru, continuă.

Astăzi nu este momentul să te relaxezi. Înțelegem că ne așteaptă vremuri grele. Și multe alte încercări vor trebui să treacă, multe provocări vor trebui depășite. Dar, împreună, vom rezista și vom câștiga! Glorie Ucrainei! Slavă eroilor ei!”, a fost mesajul postat de Vitali Klitschko pe rețelele sociale.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și