Închide meniul
Foto

Vitali Klitschko a anunţat câţi civili au murit în Kiev! Anunţul sfâşietor făcut de fostul mare campion în a 92-a zi de război

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2022, 20:27

Vitali Klitschko a anunţat câţi civili au murit în Kiev! Anunţul sfâşietor făcut de fostul mare campion în a 92-a zi de război

Vitali Klitschko a anunţat câţi civili au murit în Kiev

Vitali Klitschko este primarul din Kiev / Colaj Profimedia, Hepta

Vitali Klitschko a anunţat câţi civili au murit în Kiev în războiul din Ucraina, în ziua a 92-a. Primarul capitalei Ucrainei a făcut anunţul sfâşietor la scurt timp după ce armata lui Vladimir Putin a fost batjocorită de presa ucraineană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a trimis mii de militari în Ucraina în 24 februarie pentru ceea ce ea numeşte o „operaţie specială” de demilitarizare a vecinului său şi a dezrădăcinării naţionaliştilor periculoşi – afirmaţii respinse de Kiev şi de ţările occidentale ca pretexte false pentru acapararea de pământ.

Jurnaliștii de la Forbes estimează că trupele lui Vladimir Putin au suferit, în Ucraina, pierderi de echipament militar în valoare de 13 miliarde de dolari.

Vitali Klitschko a anunţat câţi civili au murit în Kiev

Vitali şi Vladimir Klischko, cei doi foști mari campioni din box, au rămas în Kiev și au organizat apărarea orașului. Recent, primarul capitalei Ucrainei a făcut un anunţul sfâşietor. Acesta a anunţat că nu mai puţin de 120 de civili şi-au pierdut viaţa de la începutul războiului, potrivit sport.ua.

De asemenea, alte 300 de persoane au fost rănite în război, după cum a anunţat Vitali Klitschko, care a lansat şi un avertisment. Fostul mare campion a transmis că nu e momentul ca locuitorii capitalei să se relaxeze și anunță că războiul e departe de a fi încheiat.

Reclamă

„Prieteni! Acum trei luni ne-am trezit cu toții la o nouă realitate. Teribil, dureros și dificil. Au încercat să asalteze și să cucerească capitala (n.r. militarii ruși). Împreună – fiecare făcându-și treaba lui – am rupt planurile barbarilor ruși! Datorită forțelor noastre armate, voluntarilor, apărării teritoriale, Kievul a supraviețuit. Inamicul a fost alungat din capitală. Dar lupta eroică a poporului ucrainean împotriva invadatorilor ruși, care au venit pe pământul nostru, continuă.

Astăzi nu este momentul să te relaxezi. Înțelegem că ne așteaptă vremuri grele. Și multe alte încercări vor trebui să treacă, multe provocări vor trebui depășite. Dar, împreună, vom rezista și vom câștiga! Glorie Ucrainei! Slavă eroilor ei!”, a fost mesajul postat de Vitali Klitschko pe rețelele sociale.

Vitali Klitschko l-a dat de gol pe fratele său

Vitali Klitschko l-a dat de gol pe fratele său. Primarul capitalei Ucrainei a vorbit despre intențiile pe care le are Vladimir Klischko, cel care este o legendă a boxului. Acesta a anunțat că ia în calcul să revină în ring la finalul războiului declanșat de Vladimir Putin în urmă cu 83 de zile.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi foști mari campioni au rămas în Kiev și au organizat apărarea orașului. Vitali nu crede că Vladimir se va întoarce în sportul în care a scris istorie. Mai mult, a și dezvăluit o discuție pe care a purtat-o cu el.

De-a lungul ultimilor ani, au apărut tot mai multe zvonuri că Vladimir Klitschko își mai dorește o centură și că va boxa din nou.

„Cred că vrea doar să îi sperie pe ceilalți luptători de categoria grea. L-am întrebat: ‘Mai ai ceva de demonstrat? Deja ai arătat totul, ce să mai demonstrezi cu asta? Ai bani, ai câștigat toate titlurile posibile.

Așadar, cred că Vladimir doar îi sperie pe ceilalți boxeri că ar putea reveni în ring„, a declarat Vitali Klitschko pentru sport.ua.

Vladimir Klitschko a anunțat că și-ar dori să revină în ring, la 46 de ani

Vladimir Klitschko a sugerat că ar putea reveni în boxul profesionist. Fostul campion mondial vrea întâi să se asigure că războiul din Ucraina se va termina cu bine pentru țara sa natală.

În vârstă de 46 de ani, Vladimir a fost campion mondial la categoria grea timp de 11 ani. S-a retras din activitate în 2017, după o înfrângere în fața lui Anthony Joshua.

Într-un interviu acordat publicației germane BILD, după victoria lui Tyson Fury împotriva lui Dillian Whyte, Vladimir Klitschko – al cărui frate Vitali este, de asemenea, fost campion mondial și acum este primar al Kievului – spune că nu exclude posibilitatea să poarte din nou mănușile de box.

Reclamă

„Am învățat că, în ciuda războiului, nu trebuie să uiți de viața ta. Sportul face parte din viața mea. Sunt încântat că Tyson Fury a câștigat. Cine știe, nu vreau să promit nimic, dar dacă sunt în formă și, mai presus de toate, dacă războiul din Ucraina se va termina și dacă Granițele noastre nu vor mai fi amenințate de Rusia, atunci până la urmă cine știe?

Dacă sunt într-o formă bună, cine știe, poate pot realiza acest vis de a doborî recordul lui George Foreman. Asta mă motivează să mă trezesc în fiecare zi și să fac sport. Fiecare are propria sa motivație.

Nu vreau să sparg o falcă, vreau să dobor un record. Am spus asta înainte de război. Și în timpul războiului este vorba despre pacea în Ucraina și când va veni pacea, vom mai vorbi despre asta”, a spus Vladimir Klitschko.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și