Închide meniul
Foto

„Ar fi o lovitură uriașă pentru Putin”. Anunțul americanilor: „Trebuie încercat ceva neortodox”

Publicat: 26 aprilie 2022, 16:07

„Ar fi o lovitură uriașă pentru Putin”. Anunțul americanilor: „Trebuie încercat ceva neortodox”

Vladimir Putin ar fi fost trădat din interior

Vladimir Putin, într-o conferință de presă/ Profimedia

  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Vladimir Putin ar fi într-o relaţie cu Alina Kabaeva

Alina Kabaeva (38 de ani) a fost considerată, încă de la începutul războiului, persoana care ar putea schimba soarta războiului din Ucraina. Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică este presupusa amantă a lui Vladimir Putin, cea cu care liderul de la Kremlin ar avea patru copii. Toată lumea și-a îndreptat atenția asupra ei. I s-a cerut să îl convingă pe președintele Rusiei să pună capăt conflictului armat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a se pune presiune pe Kabaeva, SUA și Uniunea Europeană au amenințat cu sancțiuni financiare dure. Rebekah Koffler, celebrul expert SUA în informații despre doctrina și strategia rusă a făcut un anunț important la Fox News, citată de nypost.com.

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, ar putea avea de suferit

Din păcate, ea nu este capabilă să-l convingă pe Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina. Dar, cu siguranță, îl va durea (n.r. pe președintele Rusiei).

Reclamă

Îi va face viața mizerabilă și sunt sigur că îi va provoca daune averii sale, care este ascunsă în tot felul de paradisuri fiscale, inclusiv răspândită printre rudele și familia sa„, a declarat Rebekah Koffler.

Statele Unite ale Americii au luat o decizie controversată în această săptămână. Au suspendat, în ultimul moment, sancțiunile împotriva Alinei Kabaeva. Oficialii americani au considerat că riscau să pună în pericol negocierile de pace.

Reclamă

Fosta gimnastă a scăpat, pentru moment, de sancţiuni: „E complet ridicol”

Trezoreria și Departamentul de Stat au pus la punct un pachet de sancțiuni draconice, dar apoi Administrația Biden a renunțat în ultimul moment. Este complet ridicol pentru că au făcut deja atât de multă retorică încât este percepută de ruși dpret un război împotriva Rusiei„, a răbufnit Koffler.

Jesse Watters, moderatorul emisiunii celor de la Fox News la care a fost invitată Rebekah Koffler, a dezvăluit că blocarea conturilor bancare ale Alinei Kabaeva ar fi o metodă „neordotoxă”, dar care ar putea da rezultate.

Nu și-ar mai putea lua carnea de vită Wellington, nu ar mai putea să se bucure de masaje sau să meargă la schi, nici măcar nu și-ar mai putea face plinul la mașină. Aceasta este o mișcare care trebuie luată în considerare cu seriozitate din moment ce, în acest moment, este doar distrugere în Ucraina. Trebuie încercat ceva neortodox„, a precizat Watters.

Reclamă 4 / 0/3

Kabaeva, prima apariție după ce Rusia a declanșat războiul în Ucraina

Alina Kabaeva a fost văzută în premieră după ce Rusia a început războiul în Ucraina. Presupusa amantă a lui Vladimir Putin a participat la un antrenament de gimnastică ritmică pentru juniori. Evenimentul a avut loc la Moscova, pe VTB Arena, anunță Daily Mail.

A fost prima apariție a rusoaicei după ce armata lui Vladimir Putin a declanșat bombardamentele pe teritoriul Ucrainei. Recent, în presa internațională s-a scris că liderul de la Kremlin ar fi ascuns-o pe presupusa sa amantă într-un buncăr din Elveția, împreună cu cei 4 copii pe care Putin nu i-a recunoscut niciodată oficial.

Noile poze cu Alina Kabaeva au atras suspiciuni mari în presa internațională, datorită aspectului ei. Mai precis, revista Cosmopolitan Russia a observat ceva schimbat la fața fostei gimnaste.

Ceva s-a schimbat cu adevărat la faţa lui Kabaeva… legendara sportivă este vizibil mai frumoasă. Alina Kabaeva este una dintre cele mai misterioase şi secretoase femei din ţara noastră. Gimnasta nu apare aproape niciodată în spațiul public, nu apare pe reţelele sociale şi nu este posibil să o vezi accidental pe stradă sau în magazine”, a notat revista Cosmopolitan.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”
România se află pe locul 46 în clasamentul FIFA. Ce poziţii ocupă adversarele de la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei