Închide meniul

„Ar trebuie excluşi pe viaţă!” Mihai Stoica, fără milă cu ultraşii care au provocat haos în Liga 1! Ce a spus despre torţe

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2024, 23:55

„Ar trebuie excluşi pe viaţă! Mihai Stoica, fără milă cu ultraşii care au provocat haos în Liga 1! Ce a spus despre torţe

Mihai Stoica, fără milă cu ultraşii care au provocat haos în Liga 1

Profimedia

Mihai Stoica a avut un discurs fără milă cu ultraşii care au provocat haos în Liga 1. Oficialul de la FCSB a făcut referire la ultraşii de la Dinamo şi CSA Steaua, care s-au bătut pe străzi şi pe teren înaintea partidei cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, Mihai Stoica a folosit un discurs mai puţin radical în momentul în care a vorbit despre folosirea torţelor în tribune. Afirmaţiile au venit în contextul în care Daniel Niculae a fost audiat într-un dosar în care au fost reţinute 16 persoane, printre care şi liderul galeriei Rapidului.

Mihai Stoica, fără milă cu ultraşii care au provocat haos în Liga 1

”Ideea este să dai cu torţele în peluză, să faci spectacolul în peluză, nu să arunci în teren, că dacă arunci în teren…La un moment dat se discuta posibilitatea să colaborăm cu firme care au în obiectul de activitate spectacole pirotehnice.

Nu s-a vrut! Eu cred că ar trebui să fie o mai mare deschidere vis a vis de astfel de spectacole şi ar trebui măsuri mult mai aspre faţă de cei care au făcut ce s-a întâmplat la Dinamo cu UTA: să se bată pe teren.

Cei care au fost identificaţi ar trebui excluşi pe viaţă pe un stadion de fotbal, pentru că acolo este centrul Bucureştiului, vin copii, păi copiii ăia ar putea rămâne traumatizaţi când văd că pleacă unul de lângă ei şi se ia la bătaie”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, reacţie furibundă după scandalul de la Rapid

Mihai Stoica a oferit prima reacţie, după scandalul de la Rapid. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că nu i-a venit să creadă atunci când a aflat că mai mulţi suporteri ai giuleştenilor au fost duşi la audieri, ca urmare a faptului că au fost găsite, în locuinţele lor, arme şi muniţii.

„Am văzut o chestie cu trafic de arme şi am zis: `Bă, nu cred nu se poate aşa ceva`. Un om nu poate ascunde asemenea lucruri. Eu sunt alături necondiţionat de Daniel Niculae. Am spus-o, o repet, este un om pe care îl simpatizez şi îl apreciez.

Acum, se dă cu torţe pe stadion, ai văzut ce e în Grecia. Ne place să vedem o scenografie ieşită din comun. Nu demult ne uitam la ce spectacol pirotehnic era pe Marakana. Când se dă în tribune, ne place. Legea e lege, trebuie respectată. Mai departe de arme, nu ştiu absolut nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că meserie lui este de suporter. Probabil că omul se ocupă de alte chestii dacă are asemenea arme. Există mulţi infractori în România. Au găsit armele astea la un suporter? Au găsit la un tip care se ocupă la aşa ceva şi mai merge şi la meci”, a mai spus Mihai Stoica.

Anchetatorii au descoperit, în incinta stadionului, un spaţiu în care fusese amenajat un perete fals şi în care erau ascunse materiale pirotehnice, scrie news.ro.

”În urma controlului pirotehnic efectuat în data de 29.10.2023 în Peluza Nord, secţiunea 119-120, în spaţiul sanitar destinat bărbaţilor, spaţiul gol de sub peluză, au fost depistaţi 4 saci ce conţineau 371 articole pirotehnice (petarde, fumigene, torţe), combinezoane de culoare neagră şi măşti din plastic”, au arătat procurorii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și