Închide meniul

Armstrong avea motoraș la bicicletă! Apăsa pe buton și băga NOS direct din șa. Bateria era pitulată în bidonul de apă!!!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 12 aprilie 2021, 11:30

Armstrong avea motoraș la bicicletă! Apăsa pe buton și băga NOS direct din șa. Bateria era pitulată în bidonul de apă!!!

Profimediaimages

Lance Armstrong, un băiat obișnuit din pruncie să umble cu fofârlica

Știrea ce a început să circule de sâmbătă pare de crezut. ”Marele” ciclist Lance Armstrong ar fi avut montat un motoraș ce-l ajuta să dezvolte o viteză sporită, comparativ cu ceilalți concurenți. Jurnalistul francez Antoine Vayer, expert în acest sport, a urmărit zeci de curse ale rutierului american și a tras o concluzie: de fiecare dată când bicicleta lui prindea vitează, Lance atinsese partea din spate de la șa, unde se găsea butonul, pornind… motorul!!!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dispozitivul ce cântărește 800 de grame poate fi ascuns cu ulurință. Este compus dintr-un motor ce poate dezvolta 500W, conectat la o baterie ascunsă în bidonul de apă. Întrerupătorul era ”accesat” de fiecare dată când era nevoie. ”Nu era chiar ca la bicicletă. Adică trebuia să pedaleze, muncea din greu ca să-l facă să meargă”, a declarat pentru ”Mundo Deportivo” Harry Gibbings, directorul de la Typhoon, făbricuță ce produce astfel de motorașe. 

După cum se știe, Lance Armstrong a fost deposedat de toate cele șapte titluri obținute în Turul Franței, după ce a recunoscut, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, că s-a dopat. ”Am început la 21 de ani, în timpul primului meu sezon ca profesionist”. Apoi a adăugat că ar face-o și acum, pentru că ”toți cicliștii de atunci se dopau”. 

”Le Boss”, care adună anul acesta 50 de ani, a trecut peste un cancer testicular. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
Vezi toate știrile
Citește și