Închide meniul
Foto

Asiana Peng i-a luat apărarea amantei lui Laurențiu Reghecampf. Mesaj îndreptat către mama ei și Anamaria Prodan: „Gelozia, invidia și calomnia constituie ultimul refugiu!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 18:07

Asiana Peng i-a luat apărarea amantei lui Laurențiu Reghecampf. Mesaj îndreptat către mama ei și Anamaria Prodan: „Gelozia, invidia și calomnia constituie ultimul refugiu!”

Asiana Peng și-a manifestat susținerea pentru Corina Caciuc

Colaj Instagram

Asiana a reacționat categoric de îndată ce Silviana Peng a făcut-o praf pe tânăra de 29 de ani, care este într-o relație cu Laurențiu Reghecampf. S-a delimitat de declarațiile oferite de mama ei și a postat o imagine în care apare alături de Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asiana Peng, mesaj pentru Silviana Peng și Anamaria Prodan

Fosta gimnastă tocmai a folosit un citat al lui Ion Rațiu prin care încearcă să descrie situația din interiorul familiei. Acesta a părut a fi un mesaj îndreptat atât către mama ei, Silviana Peng, cât și spre Anamaria Prodan.

Fii întotdeauna conștient că gelozia, invidia și calomnia constituie ultimul refugiu al omului frustrat și slab„, este citatul care a fost pe placul Asianei.

Asiana Peng
Asiana Peng, mesaj ce pare adresat Silvianei Peng

Iubita lui Laurențiu Reghecampf nu este deloc pe placul Silvianei Peng. De vină ar fi atât faptul că i-a stricat căsnicia Anamariei Prodan, dar și afacerile în care i-a implicat pe Luca și pe Asiana. Cu toții ar fi asociați, din 2019, într-o firmă. I-a și cerut Corinei Caciuc să stea departe de soțul ei, care este de origine chineză.

Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide.

Reclamă

Eu nu sunt dispusă ca nici o ”Gură de Aur” (n.r. aşa zisa poreclă a Corinei) să ajungă pe lângă niciun soț al meu și pe lângă nici un chinez, ca ulterior să am vreun regret. Păi cum a fost în stare să mai despartă… Vedeți? Cred că și asta este o artă. Vorbesc de această tânără potentă de 29 de ani și nu de oricine, ci de o premiantă internațional a României pentru calități deosebite„, a răbufnit mama Asianei Peng, într-un interviu pentru fanatik.ro.

Asiana Peng a rupt tăcerea și și-a acuzat public mama

Scandalul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan are repercusiuni tot mai mari în interiorul familiei. Iubita fiului antrenorului Universității Craiova, Asiana Peng, a cedat și a criticat-o public chiar pe mama ei.

Ceea ce pot spune este că am rămas «mască» atunci când am văzut ce a putut să declare mama. Mama și tata nu s-au opus niciodată relației mele cu Luca. Din contră, au susținut în nenumărate rânduri că vor fi alături de noi cu tot ce le stă lor în putință pentru a ne fi bine.

Reclamă 4 / 0/3

Din ce știu eu, mama și doamna Anamaria Prodan nu se cunoșteau, lucru pentru care vreau să cred că aceste declarații sunt numai o greșeală a mamei mele, greșeală pe care nu o realizează.

Însă mama este o persoană dificilă, toată lumea știe acest lucru, tocmai de aceea îl apreciez enorm de mult pe tata, fiindcă efectiv are o răbdare supraomenească.

Atât mama, cât și tata au fost anuntați că eu și fratele meu vom intra într o firmă ca și asociați. I-am anunțat dinainte în special pentru a avea și sprijinul lor. Cu mine, personal, mama nu a vorbit concret despre niciun fel de îngrijorare, pentru că dacă ar fi fost așa, am fi clarificat împreună îngrijorările ei„, a declarat Asiana Peng.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și