Închide meniul

Atac dur la adresa lui Vladimir Putin, după ce a ordonat atacul din Ucraina. Acuzaţiile lansate de un bărbat născut în Rusia

Reclamă

Publicat: 23 aprilie 2022, 9:19

Atac dur la adresa lui Vladimir Putin, după ce a ordonat atacul din Ucraina. Acuzaţiile lansate de un bărbat născut în Rusia

Război în Ucraina | Cum poate fi oprit Vladimir Putin?

Profimedia Images

Oleksiy Khoblenko, fotbalist ce s-a născut în Rusia şi joacă în Estonia la Levadia Tallinn, a avut un mesaj de susţinere pentru armata Ucrainei şi l-a atacat pe Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khoblenko a marcat golul victoriei echipei sale şi, imediat, a afişat un mesaj prin care îl atacă dur pe Vladimir Putin. Imaginile de coşmar din Ucraina l-au făcut pe Khoblenko să îl numească „fascist” pe Vladimir Putin.

Vladimir Putin, atacat de un bărbat născut în Rusia

Glorie armatei ucrainene! Putin este un fascist”, a fost mesajul fotbalistului care s-a născut în Rusia, la Ekaterinburg. Oleksiy Khoblenko a mai jucat în cariera sa la Chornomorets Odesa, Lech Poznan sau Dnipro-1. De asemenea, fotbalistul crescut de Dinamo Kiev are mai multe selecţii la toate naţionalele U16 şi până la U21 ale Ucrainei.

Oleksiy Khoblenko a ajuns la Levadia Tallinn sub formă de împrumut de la Kryvbas Kryvyi Rih, cu doar câteva luni înainte de invazia Rusiei.

Vladimir Putin, avertizat: ”Nu va muri în propriul pat. Asta dacă nu este otrăvit în propriul pat”

Vladimir Putin este amenințat! Garry Kasparov, fostul mare campion de șah și cunoscut opozant al lui Putin, susține că liderul de la Kremlin ar putea fi lichidat chiar de anjurajul său, dacă situația Rusiei va deveni critică.

Reclamă

”Pentru mine, este evident că el (n.r. – Vladimir Putin) nu va muri în propriul pat. Asta dacă nu este otrăvit în propriul pat. Soarta lui este pecetluită, cred că cel mai sigur va acționa anturajul său atunci când situația va deveni critică.

Probabilitatea acestui lucru pare cea mai mare dintre celelalte opțiuni. Pentru Vladimir Putin, nu există viață dincolo de această putere infinită. Această putere se bazează pe aura sa de invincibilitate și impunitate, iar războiul din Ucraina va pune capăt acestei aură”, a spus Kasparov, citat de unian.ua.

Garry Kasparov crede că regimul lui Vladimir Putin se va prăbuşi

Cu câteva zile în urmă, Kasparov a venit cu o idee radicală. Vrea ca drapelul Rusiei să aibă doar două culori şi să dispară cea roşie.

Reclamă 4 / 0/3

„Vedeți în spatele meu drapelul ucrainean și pe cel rusesc, pe cel rusesc cum ar trebui să fie în viitor, fără roșu, arborat deja în orașele lumii de pacifiști și antiputiniști. Credem că vii­torul drapel al Rusiei nu mai trebuie să aibă niciun pic de roșu (nicio urmă de sânge pe el) pe el.

De aceea, alături de ruși care gândesc ca mine, acum mă implic în direc­ția creării unei repre­zen­tări alternative a Rusiei în lume. Este foarte important să spunem că Rusia nu este Putin. Sunt milioane de ruși în dias­poră și este important să ne unim și să arătăm că Rusia merită un loc în rândul țărilor civilizate.

Nu știm ce se va întâmpla când re­­gi­mul lui Vladimir Putin se va prăbuși – și am spus când, nu dacă. Vom face tot ce putem pentru a apăra numele țării noastre, care a fost groaznic pătat de Putin și ai săi. De aceea în­depărtarea ori­că­rei urme de sânge de pe steagul nostru este obligatorie”, a spus Kasparov, conform celor de la newmoney.ro.

Recomandări
  • Vladimir Putin, atacat de un bărbat născut în Rusia
  • Ce acuzaţii i se aduc liderului de la Kremlin

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și