Închide meniul

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre adevăratul motiv al divorţului de soţia sa: „Nu mai putea să mă întoarcă nimeni!”

Publicat: 19 octombrie 2022, 9:17

Reclamă
Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre adevăratul motiv al divorţului de soţia sa: „Nu mai putea să mă întoarcă nimeni!

Pe cine dă vina Bănel Nicoliţă pentru divorţul de Cristina Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a divorţat de Cristina | Spy News

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre adevăratul motiv al divorţului de soţia sa. Fostul internaţional român a spus că el este cel care a greşit în relaţie şi din cauza lui s-a ajuns la despărţire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a spus că a greşit enorm în căsnicia cu frumoasa Cristina. Deciziile greşite pe care le-a luat au dus la divorţul de soţia sa.

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre adevăratul motiv al divorţului de soţia sa

Divorțul a venit în urma unei nebunii de-ale mele, până la urmă eu am greșit în toate deciziile. Fosta soție a încercat să protejeze copiii, finanțele și pe mine. Dacă așa am considerat la momentul ăla că e mai bine, nu mai putea să mă întoarcă nimeni, mi-am dorit foarte mult să merg acolo și când ea mi-a zis nu sunt de acord, ori protejăm banii familiei, ca să fie ok, ori distrugi tot și divorțăm.

Hai să încercăm, i-am zis. Ea a zis divorțăm. Ok! Am plecat”, a spus Bănel Nicoliţă la Kanal D.

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă a vorbit în premieră despre divorţ

Luna trecută, Cristina a rupt tăcerea și a vorbit despre relația în care a rămas cu Bănel Nicoliță.

Reclamă

„Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează.

În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte„, a declarat Cristina Nicoliţă pentru click.ro.

Nicoliţă îşi iubeşte cele două fete ca pe ochii din cap şi se emoţionează când vorbeşte despre ele. Bănel se prezintă ca fiind un „tată minunat” şi nu ar mai vrea un alt copil, din dragoste pentru cele două fetiţe pe care le are împreună cu Cristina. „Fetele mele sunt cele mai minunate ființe de pe lume. Vă vorbesc cu lacrimi în ochi. Nu există bucurie mai mare„, a precizat Bănel.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre fratele său vitreg

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre fratele său vitreg, pe care tatăl lui l-ar fi vândut în Cehia. Fostul internaţional român a vorbit despre unul dintre cele mai controversate subiecte legate de familia sa. Tatăl lui Bănel Nicoliţă ar fi avut o aventură extraconjugală, din care a rezultat un alt copil. Tatăl lui Bănel Nicoliţă l-ar fi vândut pe micuţ în Cehia, pentru suma de 300 de euro.

Vreau să fiu sincer cu dumneavoastră! Răspund cu cea mai mare sinceritate, într-adevăr am aflat și eu că mai aveam un frățior vitreg și că a fost vândut în Cehia. Acum, Dumnezeu știe!”, a spus Bănel Nicoliţă la Kanal D.

Bănel Nicoliţă nu a avut o relaţie bună cu tatăl său

Bănel Nicoliţă nu a avut o relaţie tocmai bună cu tatăl său. Fostul internaţional român nu a ezitat să vorbească şi despre acest lucru.

Relația mea cu tata e doar: ai nevoie, te ajut, nu ai nevoie, nu te ajut! Adică am o relație mai, nu rece, când a avut nevoie am fost lângă el. Au fost momente în care m-au criticat la televizor pentru că eu îi oferisem salariu de 20 sau 30 de milioane de lună și el se ducea să mă vândă pentru 200 de euro.

Acum, dacă tot o faci, fă-o și tu pentru 5.000 de euro. Dacă eu îți ofer un salariu lunar, tu nu mă vinde la televiziuni pentru doi lei”, a mai spus Bănel Nicoliţă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și