Închide meniul

Bărbatul celebru din România care a parcat pe locul persoanelor cu dizabilități pentru a-și cumpăra mici și bere

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2021, 11:55

Bărbatul celebru din România care a parcat pe locul persoanelor cu dizabilități pentru a-și cumpăra mici și bere

Profimedia

Bogdan Mara nu ține cont de locul în care își parchează mașina atunci când face cumpărături, a descoperit Spynews. Pentru a-și asigura toate cele necesare pentru grătar, Mara parchează și pe locurile destinate persoanelor cu diizabilități

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Mara a parcat pe un loc de persoane cu dizabilități pentru mici și bere

Mara a fost surprins după ce a ieșit dintr-un supermarket, având mâinile pline de cumpărături. Într-o mână avea o sacoșă mare plină cu produse, iar în cealaltă avea un sac de cărbuni pentru grătar și un pachet cu câteva beri, semn că acasă îl aștepa o petrecere pe cinste.

Bogdan Mare se grăbea să facă gratarul. Ținuta lui demonstrează că fostul fotbalist nu a plănuit din timp să meargă la cumpărături. S-a prezentat la supermarket în șlapi, șort și un tricou de casă.

Bogdan Mara a încălcat legea
Spynews.ro

Bogdan Mara e obișnuit să încalce reguli în trafic

Anul trecut, Bogdan Mara a încălcat regulile de circulație de trei ori în doar câteva minute. Si-a întors bolidul pe trecerea de pietoni, văzându-și de drum liniștit, ca și cum nimic rău nu ar fi făcut.

Ulterior, în mijlocul străzii, pe linie dublă continuă, Mara a întors din nou. Când a ajuns la destinație, acesta a parcat aproape în totalitate pe un trotuar din zona respectivă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și