Închide meniul

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea îi face toate poftele noii sale iubite. Cum a fost surprins după o nouă dramă amoroasă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 19:04

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea îi face toate poftele noii sale iubite. Cum a fost surprins după o nouă dramă amoroasă

Cristian Boureanu a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea

Colaj Facebook Cristian Boureanu / Hepta

Bărbatul celebru care va împlini 49 de ani, în luna decembrie, nu se ascunde și se afișează mereu alături de noua sa iubită. Chiar dacă, pe contul său de Facebook, a păstrat poza de profil în care apare alături de Laura Dincă, se pare că nu mai e loc de împăcare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Boureanu este într-o nouă relație

Potrivit spynews.ro, Boureanu s-a afișat din nou alături de cea care l-a ajutat să o uite pe Laura Dincă. Omul de afaceri a așteptat-o pe blondă în fața unei săli de fitness. După ce și-a terminat antrenamentul, tânăra a intrat în bolidul de lux al vedetei.

Relația dintre ei pare a fi una extrem de serioasă, chiar dacă este la început. Cristi Boureanu și noua lui iubită au făcut împreună cumpărăturile. Mai mult, se pare că s-au și mutat împreună! Blonda nu s-a speriat de declarațiile făcute de Laura.

Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori.

Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare. Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună”, a spus Laura Dincă, luna trecută, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri s-a căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv incredibil. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu a trecut cu greu peste acel moment şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care urma să se și căsătorească. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Reclamă 4 / 0/3

Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și că rămâne în țară”, a recunoscut Cristi Borcea, în acest an.

Cristian Boureanu nu a avut mai mult succes nici cu Laura Dincă. Erau pregătiți să se căsătorească, dar pandemia le-a dat planurile peste cap. În cele din urmă, din cauza a mai multor certuri, au decis să o ia pe drumuri separate.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și