Închide meniul
Foto

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi-a găsit fericirea în braţele unei tinere din Moldova. Cât de frumoasă este

Publicat: 18 august 2023, 9:56

Reclamă
Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi-a găsit fericirea în braţele unei tinere din Moldova. Cât de frumoasă este

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi-a găsit fericirea

Fostul soţ al Valentinei Pelinel s-ar iubi acum cu Laura Romanică / Colaj Hepta/Facebook

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea are o nouă cucerire. Cristian Boureanu şi-a găsit fericirea în braţele unei tinere din Moldova. Omul de afaceri, care a trecut prin mai multe drame amoroase, este din nou într-o relaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boureanu a fost căsătorit între 2007 şi 2014 cu Valentina Pelinel, dar fostul model a divorţat de el pentru a fi alături de fostul patron al lui Dinamo. Era a doua căsnicie care i se „destrăma” cunoscutului milionar din România.

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi-a găsit fericirea în braţele unei tinere din Moldova

Potrivit cancan.ro, Cristian Boureanu s-ar iubi cu Laura Romanică, o tânără din Republica Moldova. Aceasta a aboslvit Dreptul penal şi este de o frumuseţe răvăşitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Boureanu şi noua lui iubită s-ar fi afişat într-o plimbare pe lacul Snagov. Laura s-ar fi dat de gol în momentul în care a postat o imagine cu ochelarii de soare ai afaceristului român. Fotografia a fost urcată pe reţelele sociale şi a stârnit suspiciuni.

Vestea noii relaţii a lui Boureanu este una surprinzătoare, în condiţiile în care acesta părea a-şi relua relaţia cu cealaltă Laura din viaţa lui. Este vorba despre Laura Dincă, cea cu care a trăit o poveste de iubire timp de 6 ani şi jumătate şi pe care era aproape să o ducă la altar. Cei doi au fost văzuţi împreună luna trecută. Boureanu negase totuşi că s-ar fi împacat cu fosta femeie din viaţa lui.

Reclamă

A fost o întâlnire ca între prieteni, am stat șase ani și jumătate împreună. Am luat masa și am stat la povești. Avem și trei căței împreună. Nu ne mai văzusem de luni bune. Avem o relație bună, amicală„, a spus Cristian Boureanu pentru sursa citată anterior.

Dramele amoroase ale lui Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Reclamă 4 / 0/3

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Cristian Boureanu este recunoscut ca fiind un mare cuceritor. El s-a iubit cu femei celebre si frumoase. Boureanu a avut o relaţie şi cu Cristina Belciu, cea care este supranumită „Monica Bellucci de România”. Nici această relaţie nu a rezistat.

Şi cu Belciu s-a tot văzut Boureanu. Modelul a subliniat însă că are doar o relaţie de prietenie cu omul de afaceri care este cu 26 de ani mai în vârstă decât ea.

Asta e normalitatea. Doi oameni care au avut ceva de împărțit, nu au cum să nu păstreze o legătură„, a spus Cristina Belciu la Antena Stars.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și