Închide meniul
Foto

Cum l-a cucerit Alexandra Stan pe George Puşcaş. Locul în care s-au cunoscut şi imagini din vacanţa de pe „insula miliardarilor”

Publicat: 30 iunie 2023, 17:07

Reclamă
Cum l-a cucerit Alexandra Stan pe George Puşcaş. Locul în care s-au cunoscut şi imagini din vacanţa de pe „insula miliardarilor”

Cum l-a cucerit Alexandra Stan pe George Puşcaş

George Puşcaş ar fi alături de Alexandra Stan în Mykonos / Instagram

S-a aflat cum l-a cucerit Alexandra Stan pe George Puşcaş. Cei doi ar trăi, de câteva săptămâni, o frumoasă poveste de dragoste. Au apărut noi detalii la scurt timp după ce cunoscuta artistă a postat imagini în care apărea în braţele atacantului naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Stan are şi un trecut romantic tumultuos. Cântăreaţa s-a căsătorit cu Emanuel Necatu în 2021, după câteva luni de relaţie, şi a divorţat de acesta la scurt timp distanţă. Acum, şi-ar fi găsit fericirea alături de jucătorul de 27 de ani al italienilor de la Genoa.

Cum l-a cucerit Alexandra Stan pe George Puşcaş

Alexandra s-a afişat în tricoul purtat de Puşcaş la naţionala României. Potrivit click.ro, cei doi s-au cunoscut la lansarea clinicii de înfrumuseţare lansată de fotbalistul cotat la 2.5 milioane de euro. Puşcaş îl are asociat chiar pe Ionuţ Radu.

Alexandra Stan a fost printre invitaţi şi i-a atras imediat atenţia lui George Puşcaş. Îmbrăcată într-o rochie roz, mulată pe corp, Alexandra l-ar fi dat peste cap pe „Puşki”. În momentul în care a ajuns la eveniment, artista a şi amintit că este singură şi că îşi doreşte să îşi găsească un iubit.

Mi-aș dori o relație cu o persoană care să mă înțeleagă și să ne înțelegem bine, asta e important. Nu e focus pentru mine acum o nouă căsătorie”, a spus Alexandra Stan pentru sursa citată.

Reclamă

La numai câteva zile distanţă, George Puşcaş a intrat în vacanţă şi a plecat în Mykonos. A luat-o cu el, pe „insula miliardarilor” pe Alexandra Stan. Atacantul s-a ferit să publice imagini alături de cântăreaţă pe reţelele sociale, dar a fost „deconspirat” chiar de noua iubită.

Alexandra Stan a postat mai multe imagini în care se bronzează la piscină şi se bucură de vacanţa luxoasă din Grecia (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Potrivit playtech.ro, la hotelul unde s-a cazat Alexandra Stan în Mykonos o noapte de cazare costă 6.300 de lei. Printre celebrităţile care au fost surprinse în trecut în Mykonos, în vacanţă, se află tenismenul grec Stefanos Tsitsipas şi fotbaliştii naţionalei Angliei Jack Grealish şi Luke Shaw. Alte staruri care şi-au petrecut vacanţa în Mykonos sunt cuplul Beyonce – Jay Z, Paris Hilton, Leonardo DiCaprio, Lindsay Lohan şi foştii soţi Kim Kardashian şi Kanye West.

Reclamă 4 / 0/3

George Pușcaș nu mai este jucătorul lui Reading

Pușcaș a ajuns la Reading în anul 2019, imediat după evoluțiile impresionante la EURO U21. Pentru formația care tocmai a retrogradat din Championship, românul a reușit să marcheze 20 de goluri în 91 de partide.

George Pușcaș a fost cumpărat definitiv de Genoa şi va juca în prima ligă din Italia. Jucătorul s-a aflat în lotul „grifonilor” și în acest sezon. Acesta a fost împrumutat de către Reading, la formația italiană care a obținut promovarea în Serie A. Datorită acestei performanțe, oficialii celui mai vechi club din Italia au hotărât să îl transfere definitiv pe atacantul român. Clauza care era trecută în contract se ridica la aproximativ 4 milioane de euro.

Putem confirma că internaționalul român George Pușcaș a s-a transferat definitiv la Genoa. Pușcaș a petrecut sezonul trecut împrumutat la cel mai vechi club din Italia și, ca parte a contractului său de împrumut, o mutare definitivă la Genoat s-a produs imediat ce echipa a promovat în Serie A.

Toată lumea de la Reading Football Club dorește să-l felicite pe George pentru sezonul făcut și pentru promovare. Dorim să-i mulțumim pentru contribuția sa la club și să-i urăm mult succes în viitor”, au scris cei de la Reading pe site-ul oficial.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și