Închide meniul
Foto

George Puşcaş şi Alexandra Stan formează cuplul momentului! Dovezile că artista se iubeşte cu atacantul naţionalei

Publicat: 29 iunie 2023, 22:39

Reclamă
George Puşcaş şi Alexandra Stan formează cuplul momentului! Dovezile că artista se iubeşte cu atacantul naţionalei

George Puşcaş şi Alexandra Stan formează cuplul momentului!

George Puşcaş şi Alexandra Stan, împreună, în Mykonos / colaj Instagram

George Puşcaş şi Alexandra Stan ar forma cuplul momentului! Atacantul naţionalei a fost surprins în Mykonos cu artista, cei doi apărând în ipostaze tandre pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Alexandra Stan s-a fotografiat purtând tricoul lui George Puşcaş de la meciul Elveţia – România 2-2. Puşcaş a început meciul cu Elveţia pe bancă, dar a intrat pe teren în minutul 73. George Puşcaş l-a înlocuit atunci pe celălalt atacant de careu al României, Denis Alibec.

George Puşcaş şi Alexandra Stan formează cuplul momentului!

George Puşcaş şi Alexandra Stan nu s-au ferit să se ţină în braţe, semn că şi-ar asuma relaţia. Alexandra Stan (34 de ani) este cunoscută ca o cântăreaţă dezinhibată, care nu se fereşte să apară în ipostaze provocatoare pe reţelele de socializare.

Alexandra Stan are şi un trecut romantic tumultuos. Cântăreaţa s-a căsătorit cu Emanuel Necatu în 2021, după câteva luni de relaţie, şi după alte câteva luni de mariaj avea să divorţeze de acesta.

Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior. Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic.

Reclamă

Eu mă bucur că nimeni nu a avut de suferit atât de mult. Cred că și Emanuel e ok și am trecut cu bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am apucat să avem copii. Ar fi fost o decizie grea pentru mine să divorțez de un om cu care am un copil”, declara Alexandra Stan după divorţul de Emanuel Necatu.

Mykonos e recunoscută ca o destinaţie de lux în Grecia

Insula Mykonos este una dintre cele mai scumpe destinaţii turistice din Grecia. Mykonos mai este cunoscută şi ca „Insula miliardarilor”.

Printre celebrităţile care au fost surprinse în trecut în Mykonos, în vacanţă, se află tenismenul grec Stefanos Tsitsipas şi fotbaliştii naţionalei Angliei Jack Grealish şi Luke Shaw.

Reclamă 4 / 0/3

Alte staruri care şi-au petrecut vacanţa în Mykonos sunt cuplul Beyonce – Jay Z, Paris Hilton, Leonardo DiCaprio, Lindsay Lohan şi foştii soţi Kim Kardashian şi Kanye West.

Potrivit playtech.ro, la hotelul unde s-a cazat Alexandra Stan în Mykonos o noapte de cazare costă 6.300 de lei.

Alexandra Stan s-a lăsat fotografiată cu tricoul lui George Puşcaş / Instagram
Alexandra Stan s-a lăsat fotografiată cu tricoul lui George Puşcaş / Instagram

George Puşcaş a fost achiziţionat de Genoa

George Puşcaş a fost coleg sezonul trecut la Genoa cu Radu Drăguşin şi Denis Drăguş. El fusese împrumutat la formaţia italiană de către Reading. Genoa a decis, recent, să îl transfere definitiv pe atacantul naţionalei României.

Genoa a promovat direct în Serie A, după ce a încheiat Serie B pe locul 2. Pe primul loc în Serie B s-a clasat Frosinone, echipă la care evoluează românul Daniel Boloca.

George Puşcaş şi-a propus să fie golgheterul lui Genoa în Serie A, după ce gruparea italiană l-a achiziţionat de la Reading. Puşcaş şi-ar dori să dea peste 100 de goluri în Serie A, cum a reuşit în trecut Adrian Mutu.

Ca să dau peste 100 de goluri în Serie A, ar trebui să încep să dau multe, chiar!”, a declarat George Puşcaş, pentru AS.ro.

(Reporter: Te-a ajutat faptul că mai ai doi români la echipă?) Da, da, mereu este o atmosferă bună. Ne-am ajutat unii pe alții. Drăguș a venit mai târziu, în ianuarie. Ne-am ajutat reciproc, pentru că noi, românii, mereu în afara țării ne ajutăm și suntem uniți.

Reclamă

Am fost vreo 10 jucători în Serie B, dar eu cred că este un lucru foarte bun. Serie B nu e un campionat ușor. Românii care ajung acolo trebuie să se impună ca să joace, nu poți să mergi acolo și pur și simplu să joci”, a mai spus George Puşcaş în exclusivitate pentru AntenaSport.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și