Închide meniul

Botoşani – FC Argeş 1-2 | Valeriu Iftime l-a făcut praf pe arbitrul Petrescu după ratarea play-off-ului. „Jucătorii au plâns în vestiar. Petrescu a greşit flagrant în anumite momente”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 martie 2022, 11:40

Botoşani – FC Argeş 1-2 | Valeriu Iftime l-a făcut praf pe arbitrul Petrescu după ratarea play-off-ului. „Jucătorii au plâns în vestiar. Petrescu a greşit flagrant în anumite momente

Valeriu Iftime l-a făcut praf pe arbitrul Petrescu

Hepta

Iftime susţine că echipa sa a fost privată de un penalty, chiar în prelungirile partidei. Mihai Roman II a căzut în careu după un duel cu Lasmin Latovlevici, dar Petrescu nu a arătat punctul cu var, aşa cum ar fi trebuit să o facă, în opinia lui Ion Crăciunescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoşani – FC Argeş 1-2 | Valeriu Iftime: „Jucătorii au plâns în vestiar. Petrescu a greşit flagrant în anumite momente”

„Nu am crezut nicio secundă că nu vom fi în play-off, jucătorii au plâns în vestiar. Devenim mai puternici, mergem mai departe. M-am uitat la meci şi rămân la părerea că arbitrul Petrescu a greşit flagrant în anumite momente. Era un meci care pe care, un baraj. Alt arbitru aş fi dorit la un asemenea meci. La ultima fază, nici nu s-a gândit. Nici la lovitura liberă din care au egalat, nu a fost fault.

Nu cred că are timp Burleanu de asemenea lucruri, dar faptul că sunt vocal şi nu mai sunt un fan deschis al lui Burleanu a contat. Burleanu nu mai este o soluţie, aşa cred eu acum. Delegarea lui Petrescu este o răutate. El a greşit în defavoarea noastră la toate meciurile. Am încercat, dar aseară au fost ăştia mai norocoşi, noi am fost mai fricoşi. Dar arbitrajul rămâne o problemă”, a spus Iftime, la Pro X.

Botoşani – FC Argeş 1-2 | Jucătorii plecaţi de la Botoşani

Bogdan Racoviţan, Malcom Edjouma şi Hervin Ongenda sunt trei nume grele care au părăsit Botoşaniul. Iftime susţine că Marius Croitoru şi-a dat acordul pentru fiecare mutare.

„Aveţi dreptate, m-am gândit şi la asta. Nu am vândut nimic fără să vorbesc cu antrenorul. Mi-a spus că pot vinde un jucător, că vine altul din spate. Fotbaliştii care pleacă de la noi nu pleacă că vreau eu.

Reclamă

Am o relaţie cu Marius, vorbim ca cei care vor să plece. Ongenda avea 25.000 de euro la semnătură în Cipru, puteam eu să îl opresc. Şi Edjouma are salariu mai mare la FCSB. Decizia lui Marius a fost că poate pleca Edjouma. E o chestie teribilă că am pierdut play-off-ul”, a mai spus Iftime.

FC Botoșani – FC Argeș 1-2 | Ion Crăciunescu a dat verdictul după faza controversată din ultimul minut

FC Argeş s-a calificat in-extremis în play-off-ul din Liga 1, după ce a învins FC Botoşani în ultima etapă a sezonului regulat, scor 2-1. Moldovenii au cerut un penalty în minutul 90+4, dar arbitrul central Radu Petrescu nu a acordat nimic.

În prelungirile partidei, Mihai Roman II a căzut în careu după un duel cu Lasmin Latovlevici. Centralul Radu Petrescu n-a considerat că fundașul lui FC Argeș l-a împiedicat pe atacantul lui FC Botoșani, spre disperarea moldovenilor. FC Botoșani avea nevoie de un egal ca să își asigure prezența în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

„Îl împiedică. Vă rog să urmăriți. Păi da, uite aici, lasă piciorul și îl impiedică, se uită după el. Nu trebuia să îl ridice. Eu nu înțeleg delegările.”, a spus Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și