Închide meniul
Foto

„Bogăție!” Cristi Borcea, alături de toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei! Cum arată moştenitorii imperiului financiar

Publicat: 13 august 2024, 11:45

Reclamă
„Bogăție!” Cristi Borcea, alături de toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei! Cum arată moştenitorii imperiului financiar

Cristi Borcea, alături de toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / AntenaSport

Cristi Borcea (54 de ani) s-a afişat alături de toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei. Fostul patron al lui Dinamo a reuşit să îşi adune întreaga familie într-un singur loc şi a făcut o fotografie rară, care s-a viralizat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul român a ieşit la o cină împreună cu moştenitorii imperiului financiar pe care l-a construit în ultimele decenii. Alături de el a fost şi Valentina Pelinel, cea de-a treia soţie a lui.

Cristi Borcea, alături de toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei

Imaginea impresionantă a fost postată de Valentina Pelinel pe contul ei de Instagram. „O mare familie, suntem binecuvântaţi„, a transmis fostul fotomodel.

Sute de oameni au apreciat postarea Valentinei. „Bogăție!„, a fost unul dintre comentariile primite de soţia lui „Leonidas”.

Reclamă
Reclamă 4

Ne simțim excelent alături de copii în vacanțe, mai ales că avem o familie numeroasă, însă ne plac și vacanțele în care avem parte de intimitate și experiențe doar noi doi. Echilibrul este cheia succesului. Chiar acum suntem în vacanță în Grecia cu Milan, Rania, Indira, Melissa, Alexandru si Gloria. Frații din America petrec 2 luni cu noi în fiecare vară și sunt foarte fericiți împreună.

Cristi este un om de afaceri, timpul lui este dedicat preponderant activității profesionale, dar nu uită să își facă timp atât pentru copii cât și pentru vacanțele noastre în doi. De cele mai multe ori, el planifică vacanțele, dar știe și ce preferințe am și ține cont de ele. Alteori eu mă ocup exclusiv de planning, pentru că am mai mult timp la dispoziție și sunt foarte organizată„, spunea Valentina Pelinel într-un interviu pentru ciao.ro.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo îi are pe Patrick şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo.

Reclamă

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Averea lui este estimată la peste 80 de milioane de euro.

Cristi Borcea a luat o decizie radicală

Cristi Borcea a anunţat pe mâna cui vrea să îşi lase afacerile de milioane de euro pe care le are. Fostul patron al lui Dinamo a vorbit despre moștenitorii imperiului financiar pe care l-a creat. Milionarul în vârstă de 53 de ani le-a cerut ajutorul băieților pe care îi are din prima căsnicie.

Cristi Borcea nu mai este dispus să se implice total în afacerile de zeci de milioane de euro pe care le are. Vrea să se dedice mai mult familiei şi a hotărât să își lase afacerile pe mâinile fiilor săi cei mari. A purtat deja discuții cu Patrick și Coco și i-a anunțat ce îi așteaptă.

(Câți angajați aveți, domnule Borcea?) Peste 2.500. Responsabilitatea… trebuie să le asiguri salariile, niciodată nu am avut întârziere. Nu mai există fără carte de muncă. Fiind societățile puternice, ai credite, am rulaje de sute de milioane de euro.

Coco (n.r. Angelo Borcea) și cu Patrick să ducă mai departe ei (n.r. afacerile). Eu nu o să mă opresc niciodată, dar o să vreau să mă duc din ce în ce mai mult la sport… cea mai mare bucurie a mea este să mă duc la sport, să merg în vacanțe. E prima dată de când mă știu, primul an în care nu apucasem să fac o oră de plajă. Am fost în Abu Dhabi săptămâna trecută și acolo am apucat să fac și eu plajă. Nu a existat la mine așa ceva.

Am avut și o discuție cu băieții, eu din ce în ce o să îmi restrâng implicarea și timpul și trebuie să se implice ei. Gata, eu trebuie să mă bucur de viaţa cu Valentina, de copii, de familie.

Eu iau în jur de 30 de pastile pe zi. Pentru inimă, operația pe cord… iau 3-4… iau și suplimente, magneziu… și de somn iau 2-3-4 pastile de somn. Altfel nu pot dormi. Am insomnie acută, din pușcărie am urmat tratament„, a declarat Cristi Borcea în podcastul „Tare de tot”.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:39

Gigi Becali se luptă cu o echipă din Anglia pentru înlocuitorul lui Darius Olaru! Cu cine mai negociază jucătorul dorit de FCSB

11:46

Dumitru Dragomir l-a propus pe Andrei Vlad la CFR Cluj! Mesaj direct pentru Neluțu Varga: „E cel mai bun din țară!”

11:35

Darius Olaru, aproape de un transfer bombă. O fostă câştigătoare a Ligii Campionilor negociază pentru căpitanul FCSB

11:22

CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva LIVE TEXT (20:00). Dan Petrescu luptă pentru play-off-ul Conference League. Echipele probabile

11:06

Coşmarul continuă pentru Zhang Shuai. A stabilit un record negatic unic în istoria tenisului

10:45

Fiul lui Ronaldinho și-a găsit echipă în Europa! Cu cine a semnat jucătorul de 19 ani. Anunțul oficial

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și