Închide meniul

Calvarul prin care a trecut Laurette. Strigătul de disperare al vedetei după ce a fost bătută crunt

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 5:41

Calvarul prin care a trecut Laurette. Strigătul de disperare al vedetei după ce a fost bătută crunt

Instagram Laurette

Laurette a fost bătută

"Nu există așa ceva, referitor la sume de bani. În ultimul mesaj pe care i l-am scris i-am spus să ne întâlnim, dar într-un loc în care să nu avem probleme. Am căzut în plasa lui și acolo s-a schimbat total și… din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. S-a întâmplat să îmi ceară ceva, eu nu am fost de acord și mi-a spus: ‘de ce crezi că ai venit aici?’

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette: Eu am fost mușcată de mână pentru că m-am târât spre ușă 

Mi-a propus întâi să vin la el acasă, dar mi s-a părut ceva ciudat, așa că i-am spus să ne vedem în Pipera. Eu, toate dovezile pe care le am, o să le depun la dosar. O să facem o plângere penală. A început să mă lovească, m-a tras de păr, m-a dus să mă închidă în baie, a încercat să mă bage cu capul în closet, am încercat să fug și nu am reușit.

Eu am fost mușcată de mână pentru că m-am târât spre ușă, să pot să întorc cheia, el era peste mine cu toată forța. Când a văzut că am pus mâna pe cheie, m-a mușcat, era plin de sânge la gură, ca un canibal. Oricare ar fi fost motivul, nu există să iei în asemenea hal o femeie la bătaie. Dacă nu venea Poliția, mă omora", a spus Laurette, la Antena Stars. 

Laurette a fost bătută crunt şi o anchetă este în desfăşurare

Laurette susţine că bărbatul care a bătut-o este un om de afaceri, căsătorit şi cu doi copii. O anchetă a fost demarată, iar cercetările continuă, după infracţiunea de lovire sau alte violenţe. 

"Am înțeles că nu ar fi reținut. Când a intrat Poliția în cameră, era plin de sânge la gură. Din ce mi-a zis el, este căsătorit, mi-a arătat și poze cu copiii. A zis că este un om de afaceri și de asta nu dorește să fie pe rețelele de socializare. Mi-a spus că este în divorț cu soția, că nu se mai înțeleg.

Reclamă

Am semne pe picioare, în genunchi, pentru că m-a târât pe covor. Mi-a dat cu pumnul în coaste și m-a mușcat de deget când am vrut să iau cheia din ușă. Când a venit Poliția, era cu piciorul pe gâtul meu și urla că mă omoară.

El nu a realizat nici măcar că Poliția este în spatele ușii. Era peste mine cu toată puterea și cu piciorul în gât. Atunci n-am mai avut voce, mi-am pierdut puțin și cunoștința. Când a intrat Poliția, s-a îmbrăcat", a mai spus Laurette. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Laurette Atindehou a fost bătută într-o cameră de hotel
  • Vedeta a vorbit despre incidentul nedorit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și