Închide meniul

Când a învățat Bănel Nicoliță să scrie și să citească! Dezvăluirea tulburătoare făcută de Bănel spune totul despre chinul vieții sale

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2022, 9:49

Când a învățat Bănel Nicoliță să scrie și să citească! Dezvăluirea tulburătoare făcută de Bănel spune totul despre chinul vieții sale

Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță, cu ochii în lacrimi / Antena 1

Când a învățat Bănel Nicoliță să scrie și să citească e întrebarea la care fostul campion al României nu a ezitat să răspundă. ”Pe la 12-13 ani”, a recunoscut fostul internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de a câștiga salarii uriașe la Steaua, Bănel Nicoliță a dus o viață grea la Făurei. Asta nu l-a împiedicat să țintească sus. Și-a ajutat toată familia cu bani, dar începutul vieții lui a fost dificil.

Când a învățat Bănel Nicoliță să scrie și să citească

”De multe ori, au fost zile în care a fost foarte greu. Taică-miu avea probleme cu alcoolul foarte mari, banii se duceau foarte ușor. Noi când mergeam la școală nu aveam pachețele cum aveau alți copii. M-au ambiționat aceste lucruri și m-au făcut să cred în visul meu.

Pe la 12-13 ani am început să scriu și să citesc. În clasa a doua eram foarte bun la tabla înmulțirii. Maică-mea nu avea timp de noi. Eu m-am înscris singur la școală. A fost ambiția mea să învăț să scriu și să vorbesc cu un om”, a spus Bănel Nicoliță, la Kanal D.

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre fratele său vitreg, pe care tatăl lui l-ar fi vândut în Cehia

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre fratele său vitreg, pe care tatăl lui l-ar fi vândut în Cehia. Fostul internaţional român a vorbit despre unul dintre cele mai controversate subiecte legate de familia sa.

Reclamă

Tatăl lui Bănel Nicoliţă ar fi avut o aventură extraconjugală, din care a rezultat un alt copil. Tatăl lui Bănel Nicoliţă l-ar fi vândut pe micuţ în Cehia, pentru suma de 300 de euro.

“Vreau să fiu sincer cu dumneavoastră! Răspund cu cea mai mare sinceritate, într-adevăr am aflat și eu că mai aveam un frățior vitreg și că a fost vândut în Cehia. Acum, Dumnezeu știe!”, a spus Bănel Nicoliţă.

“Relația mea cu tata e doar: ai nevoie, te ajut, nu ai nevoie, nu te ajut! Adică am o relație mai, nu rece, când a avut nevoie am fost lângă el. Au fost momente în care m-au criticat la televizor pentru că eu îi oferisem salariu de 20 sau 30 de milioane de lună și el se ducea să mă vândă pentru 200 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, dacă tot o faci, fă-o și tu pentru 5.000 de euro. Dacă eu îți ofer un salariu lunar, tu nu mă vinde la televiziuni pentru doi lei”, a mai spus Bănel Nicoliţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și