Închide meniul

Când își dorește Vladimir Putin să anunțe victoria în războiul din Ucraina: „Dictatorii sunt fascinați de asta!”. Ultimatumul fixat de președintele Rusiei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2022, 19:43

Când își dorește Vladimir Putin să anunțe victoria în războiul din Ucraina: „Dictatorii sunt fascinați de asta!. Ultimatumul fixat de președintele Rusiei

Vladimir Putin va mai avea un copil la 70 ani

Vladimir Putin, în timpul unei conferințe / Profimediaimages

Garry Kasparov a anunțat când își dorește Vladimir Putin să anunțe victoria în războiul din Ucraina. Marele campion din șah este convins că președintele Rusiei vrea să sărbătorească succesul invaziei chiar în ziua în care va împlini 70 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a început invazia pe teritoriul Ucrainei pe 24 februarie. Armata ucraineană a rezistat eroic în fața bombardamentelor ordonate de Vladimir Putin și continuă să lupte, în speranța unei retrageri totale a trupelor rusești.

Când își dorește Vladimir Putin să anunțe victoria în războiul din Ucraina

Garry Kasparov, unul dintre rușii care îl contestă pe Vladimir Putin, a făcut un anunț care a ajuns rapid în toată presa internațională.

Marele maestru al șahului este convins că liderul de la Kremlin își dorește să câștige războiul din Ucraina pe 7 octombrie, la aniversarea a 70 de ani.

Așadar, conform previziunii lui Kasparov, ar mai rămâne 72 de zile până la presupusul anunț al lui Putin.

Reclamă

„Dictatorii sunt fascinați de aniversări, motiv pentru care scopul propagandistic al lui Vladimir Putin este să anunțe victoria pe 7 octombrie. Adică la împlinirea vârstei de 70 de ani. Sunt aproape sigur de asta, pentru că dictatorii iubesc diferite aniversări.

Cred că, în cele din urmă, s-a impus un oarecare bun simț la Kremlin și acolo s-a observat că nu este posibil să învingi Ucraina la scara care inițial s-a dorit a fi realizată. Aceasta înseamnă că, în opinia autorităților ruse, acum este necesar să se asigure câștiguri teritoriale, să se dezvolte și să se negocieze dintr-o poziție de forță. Putin crede că da, victoria va fi declarată pe 7 octombrie”, a spus Garri Kasparov, potrivit obozrevatel.com.

Inițial, s-a scris că Putin ar urma să anunțe victoria pe 9 mai, de Ziua Victoriei din Rusia. Planurile rușilor au fost însă date peste cap de defensiva puternică a armatei din Ucraina, care n-a renunțat la luptă și și-a apărat cu toate forțele teritoriul.

Reclamă 4 / 0/3

Kasparov este de părere că atacurile cu rachete americane HIMARS ale ucrainenilor îi vor încetini foarte mult pe ruși:

„Totul merge prost conform planului. Săptămânile următoare vor aduce soluții decisive. Eliberarea Hersonului de către trupele ucrainene poate deveni un punct de cotitură în acest conflict”, a mai spus Kasparov.

Momentul în care Vitali Klitschko s-a întâlnit cu Vladimir Putin

Momentul în care Vitali Klitschko s-a întâlnit cu Vladimir Putin a fost dezvăluit recent de primarul Kievului. Fostul boxer a explicat ce vrea de fapt liderul de la Kremlin, care consideră că ”formarea Ucrainei este o greșeală istorică”.

Klitschko l-a întâlnit pe Putin în 2010 și susține că acesta se gândește la o continuă expansiune dacă va reuși să cucerească Ucraina, după un război care durează deja, din păcate, de mai bine de 5 luni.

”M-am întâlnit o singură dată cu Putin. Nu am avut ocazia să vorbesc prea mult cu el. A fost la Sankt Petersburg undeva prin 2010. Pot spune că nu este o persoană proastă, ci reprezintă puterea absolută, nu luăm partea materială, pentru că mulți experți spun că este cel mai bogat om din lume, are o percepție denaturată asupra lumii și evaluează eronat totul.

Așa că Putin a spus deja că el, ca și Petru I, este un colecționar de pământuri rusești. El spune că formarea Ucrainei este o greșeală istorică, iar ucrainenii nu există. Prin acțiunile din Ucraina, vedem că nu luptă pentru ucraineni, ci pentru teritoriu, ucigând ucrainenii. El nu are nevoie de ucraineni, el are nevoie de acest teritoriu”, a declarat Klitschko, potrivit sport.ua.

Reclamă
Recomandări
  • Când își dorește Vladimir Putin să anunțe victoria în războiul din Ucraina
  • Ultimatumul fixat de președintele Rusiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și