Închide meniul

Cât a ajuns să coste să petreci Paștele la hotelul lui Gică Hagi. Suma uriașă pe care o plătesc turiștii pentru o cameră fără vedere la mare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 martie 2023, 17:27

Cât a ajuns să coste să petreci Paștele la hotelul lui Gică Hagi. Suma uriașă pe care o plătesc turiștii pentru o cameră fără vedere la mare

Cât a ajuns să coste să petreci Paștele la hotelul lui Gică Hagi

Gică Hagi, amuzat la o conferinţă de presă / Antena Sport

Au apărut detalii despre cât a ajuns să coste să petreci Paștele la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia. Pachetul pregătit de „Rege” include 3 nopți de cazare, cu mic dejun, în perioada 14 – 17 aprilie. Se adaugă cina pe 15 și 16 aprilie și un prânz în prima zi de Paște.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma poate fi considerată, în condițiile în care au mai rămas disponibile numai camere fără vedere la mare. Hotelul de patru stele al lui Gică Hagi este situat chiar în apropierea plajei.

Cât a ajuns să coste să petreci Paștele la hotelul lui Gică Hagi

Potrivit cancan.ro, prețurile pentru un sejur sunt cuprinse între 2.900 și 6.760 de lei de persoană. Doritorii au acces gratuit la spa. Suma pe care trebuie să o achite cei care vor să petreacă Paștele la hotelul lui Gică Hagi este similară cu cea plătită de turiști pentru noaptea de Revelion. Prețul pachetului începea atunci de la 3.105 lei.

Hotelul cumpărat de cel mai bun fotbalist român în 1999 are 122 de camere și o capacitate de cazare de până la 244 de persoane. Compania deținută de Gică Hagi, care operează hotelul de pe litoral, a obținut în 2020 un profit de 425.039 de lei. În 2019, Hagi a făcut un profit de 2.496.240 de lei.

Cât poate costa un sejur de 4 zile la hotelul lui Cristi Borcea

Cristi Borcea face bani frumoşi şi din turism. Hotelul din Olimp al acestuia a fost inclus deja în ofertele agenţiilor de turism din România, pentru perioada de vară.

Reclamă

Hotelul lui Cristi Borcea, al cărui nume a şi fost schimbat, are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale).

Conform click.ro, un sejur în perioada 13-16 iulie, de trei nopţi, pentru două persoane, costă 1056 de lei. Pe de altă parte, sursa citată anunţă că poate fi acceptată chiar şi plata cu vouchere.

Hotelul luxos al fostului patron de la Dinamo beneficiază, din 2022, de o piscină unică în România. De el se ocupă chiar prima soție a lui Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

„Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a explicat Mihaela Borcea, pe rețelele sociale, în vara lui 2022.

Cristi Borcea și fosta lui soție fac angajări masive

Cristi Borcea și fosta lui soție fac angajări masive și au nevoie urgent de oameni. Fostul patron al lui Dinamo și Mariana Borcea se pregătesc pentru sezonul estival și au probleme de personal la hotelul din stațiunea Olimp.

Chiar dacă au apărut zvonuri că Valentina Pelinel a vrut să o scoată din afacerile familiei pe Mariana, acestea nu s-au adeverit. Primei soții a milionarului i s-a prelungit mandatul de administrator unic pe care îl avea la firma lui Borcea de la data de 5 februarie 2023, până la data de 5 februarie 2027.

Astfel, Mariana Borcea se pregătește pentru venirea turiștilor și caută oameni dispuși să lucreze, pe perioada sezonului estival, la hotelul aflat la malul mării. Sunt 10 posturi disponibile.

Pentru cei interesati, angajam:
– Camerista,
– Fata hol hotel,
– Receptioner
– Bucatar,
– Lucrator de servire linie autoservire,
– Barman,
– Ospatar,
– Debarasatori,
– Vanzator aparat inghetata,
– Piscinier (Ingrijitor spatiu piscine).

Oferim salariu atractiv si diverse beneficii„, se arată în anunțul distribuit de Mihaela Borcea pe rețelele sociale.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și