Închide meniul

Cât costă să petreci Revelionul la hotelul lui Gică Hagi. Ce este inclus în preț

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2022, 9:44

Cât costă să petreci Revelionul la hotelul lui Gică Hagi. Ce este inclus în preț

Cât costă să petreci Revelionul la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia

Gică Hagi, în timpul unui interviu / Hepta

Se știe cât costă să petreci Revelionul la hotelul lui Gică Hagi. Prețul este unul „piperat”, pe care puțini români își permit să îl plătească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” are un hotel de patru stele în Mamaia, pe care l-a cumpărat în 1999. A pregătit un pachet special pentru cei care vor să își petreacă noaptea de Revelion. Aceștia trebuie să achite nu mai puțin de 3105 lei.

Cât costă să petreci Revelionul la hotelul lui Gică Hagi

Trebuie specificat că în preț sunt incluse trei nopți de cazare și că este asigurată pensiune completă, dar și SPA. Totuși, se precizează că doritorii nu beneficiază de o cameră cu vedere la mare.

3 nopți de cazare cu pensiune completă PLUS în perioada 30.12.2022-02.01.2023

Acces Spa pentru: piscină interioară, saună, jacuzzi, fitness, duș cervical

Reclamă

Terapii SPA: Pentru EA: împachetare corporală cu alge micronizate și mască facială lifting cu by THALGO + masaj relaxant al tălpilor/sejur – 40’

Pentru EL: un masaj al spatelui, efectuat cu bețe de bambus/sejur – 30’

Welcome gift pentru copii„, se arată pe site-ul hotelului.

Reclamă 4 / 0/3

Și în 2021 a putut fi cumpărat doar un sejur de cel puțin trei nopți, dar prețurile au fost mult mai mici. Cine și-a dorit să se cazeze într-o cameră dublă, între 29 decembrie și 1 decembrie, trebuia să scoată din buzunar 1.100 de lei. Suita pentru trei persoane era 1.500 de lei.

Hotelul deținut de Gică Hagi are 122 de camere și o capacitate de cazare de până la 244 de persoane. Potrivit playsport.ro, compania deținută de Gică Hagi, care operează hotelul de pe litoral, a obținut în 2020 un profit de 425.039 de lei. În 2019, Hagi a făcut un profit de 2.496.240 de lei.

Mircea Sandu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Gică Hagi

Mircea Sandu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Gică Hagi. Fostul preşedinte al FRF a spus că a rămas în relaţii bune cu Hagi şi după ce acesta a plecat de la naţionala României.

Hagi avea să plece din funcţia de selecţioner al României după ce a pierdut barajul cu Slovenia de calificare la Campionatul Mondial din 2022.

Nu, nu, nu (n.r. – nu au rămas certaţi). Păi, să nu uităm că eu l-am ajutat după aia pe Hagi! Am venit cu acea propunere într-un proiect al UEFA să-i alocăm 300.000 de euro în dezvoltarea bazei de la Ovidiu. Eu l-am ajutat, cu prietenii mei și cu prim-ministrul Radu Vasile, să participe ca să achiziționeze hotelul pe care îl are la Mamaia.

Da, da. Eu l-am ajutat. A făcut un lucru extraordinar acolo. A făcut investiția, a dezvoltat afacerea. El a evoluat și în plan de business, și în plan sportiv și familial. Băiatul și fata sunt foarte, foarte bine. E un om de la care jucătorii ăștia ar avea multe de învățat„, a spus Mircea Sandu pentru gsp.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și