Închide meniul
Foto

Cât a putut costa înmormântarea Mioarei Roman. „Regina Întunericului”, dezvăluiri uluitoare după aroganţele cerute de familie

Publicat: 27 februarie 2024, 15:01

Reclamă
Cât a putut costa înmormântarea Mioarei Roman. „Regina Întunericului”, dezvăluiri uluitoare după aroganţele cerute de familie

Cât a putut costa înmormântarea Mioarei Roman

Gabriela Lucuţar a organizat funerariile Mioarei Roman / Colaj Instagram/Antena 3

Au apărut detalii despre cât a putut costa înmormântarea Mioarei Roman. „Regina Întunericului”, cea care s-a ocupat de organizarea funerariilor, a venit cu dezvăluiri de ultimă oră despre ceea ce s-a întâmplat la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, dar şi la dar și la Cimitrul Reînvierea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta soţie a lui Petre Roman şi a lui Iosif Zilahy a murit la vârsta de 83 de ani, într-un azil din Snagov. A fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni care au vrut astfel să îşi ia rămas bun.

Cât a putut costa înmormântarea Mioarei Roman

Membrii familiei Mioarei Roman au avut cerinţe de lux, care au fost îndeplinite de Gabriela Lucuţar. Asociata Anamariei Prodan s-a ferit să pronunţe o sumă, dar a dezvăluit că la astfel de înmormântări cere chiar şi 20.000 de lei.

Oana îmi este prietenă foarte bună și nu am ezitat să o ajut atunci când a apelat la mine. Costurile unei astfel de înmormântări contează prea puțin, mai ales când este vorba de un prieten pe care trebuie să-l ajuți într-unul dintre cele mai dificile momente din viață.

Doar atât vă pot spune: la mine prețul unei înmormântări pornește de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei, în funcție de cerințele clientului„, a declarat Gabriela Lucuţar pentru click.ro.

Reclamă

Sicriul alb a fost transportat cu o limuzină, iar toate florile comandate de fetele Mioarei Roman au fost albe. Mai mult, coliva avea foiţă de aur.

Pachetele au fost 12 cu vase și 80 fără vase. Cele cu farfurii se fac pentru cei 12 apostoli, care de acum se roagă pentru sufletul celui plecat la ceruri. Se împarte câte un vas pentru fiecare apostol.

Au fost șapte coșuri cu colivă mari, plus cea cu foiță de aur, în total opt. Și tot nu au fost suficiente! Au rămas și unii cărora nu le-am dat. Trebuia să fac zece!

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut că unii au luat și trei pachete, de persoană, le ascundeau. Afară era omor, când am ieșit cu pachetele din biserică! I-am lăsat să ia că mi-a fost milă. Ideea era să se bucure de pomană și să le mănânce sănătoși. Asta este viața! Câteodată nedreaptă…

Am împărțit pachete și la biserică, și la cimitir. Pachetele au fost consistente și au conținut icre de sturion, pentru că îi plăceau foarte mult icrele Mioarei, zacuscă de vinete, brânză topită, măsline, cașcaval, salam de Sibiu, dulceață de trandafiri, dulceață de cireșe, plăcintă de mere, de dovleac, vin, apă, Pepsi fără zahăr, sarmale, somon, două feluri de ciocolată, o cutie mare și o ciocolată mică cu cireșe și pâine de casă„, a mai spus cea care este poreclită „Regina Întunericului”.

Slujba a fost oficiată de un sobor de patru preoţi.

Anamaria Prodan şi-a luat dric şi s-a afişat cu Gabriela Lucuţar

Anul trecut, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a condus dricul pe străzile din Bucureşti. Anamaria Prodan s-a mândrit cu limuzina funerară de lux cumpărată din Italia. Nu s-a ferit să stea la volan şi anunţa că va da lovitura.

mpresarul a intrat în afacerea organizării înmormântărilor cu buna ei prietenă Gabriela Lucuţar, cea care este poreclită „Regina Întunericului”.

Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Reclamă

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp”, a declarat atunci Anamaria Prodan.

Agentul de jucători nu se opreşte la un singur dric. Vrea să cumpere mai multe maşini funerare de lux, pentru a nu avea rival în domeniul înmormântărilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și