Închide meniul
Foto

Aroganţă incredibilă la înmormântarea Mioarei Roman! Colivă cu foiţă de aur adusă de „Regina Întunericului”. Cerinţele familiei

Publicat: 26 februarie 2024, 14:56

Reclamă
Aroganţă incredibilă la înmormântarea Mioarei Roman! Colivă cu foiţă de aur adusă de „Regina Întunericului”. Cerinţele familiei

Aroganţă incredibilă la înmormântarea Mioarei Roman

Gabriela Lucuţar, anunţ după moartea Mioarei Roman / Colaj Instagram

A avut loc o aroganţă incredibilă la înmormântarea Mioarei Roman. Fosta soţie a lui Petre Roman şi a lui Iosif Zilahy a murit la vârsta de 83 de ani, într-un azil din Snagov, şi este condusă pe ultimul drum de familie şi prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiicele Mioarei Roman au apelat la Gabriela Lucuțar, cea care este poreclită „Regina Întunericului”. Asociata Anamariei Prodan s-a ocupat de toate detaliile la funerariile de lux.

Aroganţă incredibilă la înmormântarea Mioarei Roman

Potrivit click.ro, Gabriela Lucuţar venit la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Capitală cu o colivă care a fost ornată cu foiţă de aur şi pe care a tronat o cruce făcută din bomboane cu foiţă de aur.

Oana și-a dorit o înmormântare fastuoasă pentru mama ei, pe măsura personalității ei. Am pregătit ce e mai bun pentru ea!”, a declarat Gabriela Lucuțar pentru sursa citată anterior.

Reclamă

„Regina Întunericului” a respectat dorinţele Oanei Roman, care nu s-a uitat la bani. A fost ales un sicriu alb, iar toate florile comandate pentru înmormântare au fost de aceeaşi culoare.

Trupul neînsufleţit a fost transportat cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de un sobor de patru preoţi.

Care este preţul de pornire al unei înmormântări pregătite de „Regina Întunericului”

Într-un interviu oferit în acest an, patroana firmei de pompe funebre, la care este asociată şi Anamaria Prodan, a dezvăluit care este preţul de plecare pentru o înmormântare. Date fiind cerinţele familiei Mioarei Roman, e de aşteptat ca suma finală să fie cu mult mai mare.

Reclamă 4 / 0/3

La noi, la firma de pompe funebre, pentru o înmormântare, pornim de la suma de 5.000 de lei, este accesibil pentru toată lumea. Ce nu se știe, e că eu fac și înmormântări pentru cei care nu-și permit, este un act de caritate, de milostivenie. Am făcut asta, de câteva ori, am înmormântat și gratis„, spunea „Regina Întunericului” pentru Playtech.

Gabriela Lucuţar a dezvăluit ce a stabilit cu Oana Roman înainte de a se ocupa de funerariile celei care era jurnalist şi profesor de limbă şi civilizaţie arabă.

Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

„Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă.

Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție.

Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți„, a transmis Gabriela Lucuţar pentru click.ro.

Mioara Roman a fost căsătorită de două ori. Prima dată a fost într-un mariaj de 12 ani cu fostul antrenor al naţionalei feminine de scrimă, Iosif Zilahy. După, şi-a refăcut viaţa alături de Petre Roman. S-a despărţit de fostul premier în 2007, după o căsnicie de trei decenii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și