Închide meniul
Foto

Aroganţă incredibilă la înmormântarea Mioarei Roman! Colivă cu foiţă de aur adusă de „Regina Întunericului”. Cerinţele familiei

Reclamă

Publicat: 26 februarie 2024, 14:56

Aroganţă incredibilă la înmormântarea Mioarei Roman! Colivă cu foiţă de aur adusă de „Regina Întunericului”. Cerinţele familiei

Aroganţă incredibilă la înmormântarea Mioarei Roman

Gabriela Lucuţar, anunţ după moartea Mioarei Roman / Colaj Instagram

A avut loc o aroganţă incredibilă la înmormântarea Mioarei Roman. Fosta soţie a lui Petre Roman şi a lui Iosif Zilahy a murit la vârsta de 83 de ani, într-un azil din Snagov, şi este condusă pe ultimul drum de familie şi prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiicele Mioarei Roman au apelat la Gabriela Lucuțar, cea care este poreclită „Regina Întunericului”. Asociata Anamariei Prodan s-a ocupat de toate detaliile la funerariile de lux.

Aroganţă incredibilă la înmormântarea Mioarei Roman

Potrivit click.ro, Gabriela Lucuţar venit la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Capitală cu o colivă care a fost ornată cu foiţă de aur şi pe care a tronat o cruce făcută din bomboane cu foiţă de aur.

Oana și-a dorit o înmormântare fastuoasă pentru mama ei, pe măsura personalității ei. Am pregătit ce e mai bun pentru ea!”, a declarat Gabriela Lucuțar pentru sursa citată anterior.

Reclamă

„Regina Întunericului” a respectat dorinţele Oanei Roman, care nu s-a uitat la bani. A fost ales un sicriu alb, iar toate florile comandate pentru înmormântare au fost de aceeaşi culoare.

Trupul neînsufleţit a fost transportat cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de un sobor de patru preoţi.

Care este preţul de pornire al unei înmormântări pregătite de „Regina Întunericului”

Într-un interviu oferit în acest an, patroana firmei de pompe funebre, la care este asociată şi Anamaria Prodan, a dezvăluit care este preţul de plecare pentru o înmormântare. Date fiind cerinţele familiei Mioarei Roman, e de aşteptat ca suma finală să fie cu mult mai mare.

Reclamă 4 / 0/3

La noi, la firma de pompe funebre, pentru o înmormântare, pornim de la suma de 5.000 de lei, este accesibil pentru toată lumea. Ce nu se știe, e că eu fac și înmormântări pentru cei care nu-și permit, este un act de caritate, de milostivenie. Am făcut asta, de câteva ori, am înmormântat și gratis„, spunea „Regina Întunericului” pentru Playtech.

Gabriela Lucuţar a dezvăluit ce a stabilit cu Oana Roman înainte de a se ocupa de funerariile celei care era jurnalist şi profesor de limbă şi civilizaţie arabă.

Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

„Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă.

Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție.

Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți„, a transmis Gabriela Lucuţar pentru click.ro.

Mioara Roman a fost căsătorită de două ori. Prima dată a fost într-un mariaj de 12 ani cu fostul antrenor al naţionalei feminine de scrimă, Iosif Zilahy. După, şi-a refăcut viaţa alături de Petre Roman. S-a despărţit de fostul premier în 2007, după o căsnicie de trei decenii.

Reclamă
Recomandări
  • Aroganţă incredibilă la înmormântarea Mioarei Roman!
  • Colivă cu foiţă de aur adusă de „Regina Întunericului”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
0:08
„100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2
23:51 Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?” 23:42 Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti 23:31 Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului 23:20 „Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2 23:13 Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!” 23:10 Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!” 23:00 „VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! 22:53 Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?” 22:49 „Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2! Vezi toate știrile
Citește și