Închide meniul

Cât ar fi băut Traian Băsescu la celebra petrecere de la Golden Blitz, după Steaua – Rapid: „Nu-mi venea să cred că stăteam la aceeași masă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2022, 13:44

Cât ar fi băut Traian Băsescu la celebra petrecere de la Golden Blitz, după Steaua – Rapid: „Nu-mi venea să cred că stăteam la aceeași masă

Cât ar fi băut Traian Băsescu la celebra petrecere de la Golden Blitz

Traian Băsescu, alături de Gigi Becali şi Mirel Rădoi / Hepta

Cât ar fi băut Traian Băsescu la celebra petrecere de la Golden Blitz. Bănel Nicoliţă a vorbit deschis despre experienţa de a sta la aceeşi masă, cu 16 ani în urmă, cu preşedintele Traian Băsescu. Acesta a fost invitatul special al lui Gigi Becali după ce Steaua a eliminat-o pe Rapid, în sfertul Cupei UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 6 aprilie 2006, la celebrul restaurant Golden Blitz, Gigi Becali l-a chemat şi pe Băsescu. „I-am spus lui Becali că Steaua se califică. La început am pronosticat 3-1, iar la pauză i-am spsu că se califică cu 0-0”, spunea şi fostul preşedinte.

Cât ar fi băut Traian Băsescu la celebra petrecere de la Golden Blitz

„De cel puțin 4 ori (n.r. – am ciocnit un pahar cu Traian Băsescu). Dar cred că cel mai important moment al meu a fost când ne-am calificat după meciul cu Rapid. Am fost la Golden Blitz.

A fost domnul președinte, Gigi Becali, Mihai Stoica, Mirel Rădoi și eu. Nu-mi venea să cred că stăteam la aceeași masă”, a spus Bănel Nicoliţă, la Kanal D.

Un alt fost jucător al roş-albaştrilor, Mirel Rădoi, a dezvăluit, în trecut, şi cât ar fi băut la acea masă preşedintele Traian Băsescu, invitatul special al lui Gigi Becali.

Reclamă

„A fost o experienţă foarte mişto. S-a zis că a băut nu ştiu cât, că nu ştiu ce … Dar eu am stat toată seara lângă el. A avut un pahar cu care a dat noroc cu toată lumea şi nici pe ăla nu l-a băut!”, a spus Rădoi pentru Gazetă, cu patru ani în urmă.

Dani Coman, la 16 ani de la sfertul UEFAntastic

Dani Coman (43 de ani) a rememorat, în această primăvară, dubla manșă „de foc” din 2006 dintre cele două rivale din Bucureşti, povestind cât de mare era presiunea din jurul jucătorilor.

Dani Coman a apărat poarta Rapidului în celebrul sfert de finală din Cupa UEFA, cu Steaua. Chiar dacă au trecut 16 ani de atunci, fostul goalkeeper vorbeşte cu aceeaşi emoţie în glas despre cele două meciuri europene cu marea rivală, în urma cărora „roş-albaştrii” au obținut calificarea. Echipa pregătită de Cosmin Olăroiu a mers mai departe grație golului marcat în deplasare, de Bănel Nicoliță în partida tur din Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

„A trecut extrem de mult, dar amintirile rămân. Le-am trăit din teren și au rămas intens în sufletele tuturor. Chiar l-am ascultat pe Goian, mi-a făcut plăcere să-l aud. Dar nu am înțeles exact, a zis că tot vedea steaguri roș-albastre. Eu vedeam numai alb-vișinii atunci pe stradă.

A fost o perioadă extraordinară, pe care orice jucător și-ar dori să o trăiască. Era o emulație extraordianară în jurul fotbalului și în jurul meciurilor. Jucătorii erau 100% capacitați la ceea ce se întâmplă în jurul fotbalului și în jurul echipei la care activau. Suporterii la fel, erau pătimași, erau pe străzi.

Exact cum spunea și Dorin (n.r. – Goian), de la hotel la stadion vedeam doar suporterii care scandau numele jucătorilor și cântau imnul Rapidului. Au fost momente extraordinare, pe care nu ai cum să nu ți le reamintești și să le retrăiești.”, a povestit Dani Coman, în exclusivitate pentru AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și