Închide meniul
Foto

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea, de pe litoralul românesc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2022, 14:14

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea, de pe litoralul românesc

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel se distrează în Olimp

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, în Olimp / Instagram Valentina Pelinel

O noapte de cazare la hotelul deținut de Cristi Borcea, de pe litoralul românesc, pornește de la aproximativ 300 de lei și poate ajunge, în funcție de tipul camerei, până la 710 lei. Afacerea de la Marea Neagră este coordonată de Mihaela Borcea, prima soție a milionarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, în desfășurarea activității hotelului Pam-Beach Olimp este implicată și Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea, alături de care are 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea, din stațiunea Olimp

Cristi Borcea a inaugurat în această vară hotelul de 3 stele din stațiunea Olimp, redenumit din „Muntenia” în „Pam-Beach Olimp”.

Hotelul luxos al fostului patron de la Dinamo beneficiază de o piscină unică în România.

„Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a explicat Mihaela Borcea, pe rețelele sociale.

Reclamă

Având în vedere facilitățile de top puse la dispoziția turiștilor, și prețurile sunt pe măsură. Potrivit Fanatik, la ora actuală, în sezonul estival, o noapte de cazare la hotelul Pam-Beach Olimp costă între 325 și 710 lei, în funcție de tipul de cameră aleasă.

Prețurile vor scădea spre finalul verii, astfel că în luna august o cameră va putea fi rezervată cu suma minimă de 280 de lei.

Hotelul lui Cristi Borcea este alcătuit din 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale).

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Cristi Borcea s-a dus alături de Valentina Pelinel şi de copiii cuplului pentru a vedea piscina infinity care a fost gata chiar înainte de startul sezonului estival. Aceştia au părut încântaţi de ceea ce au găsit şi au dansat pe marginea piscinei.

Valentina Pelinel nu are acces la averea lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care o are cu Cristi Borcea. Pentru a nu avea probleme legate de avere în cazul unui divorţ, cei doi soţi au preferat să păstreze bunurile pe numele fiecăruia.

Reclamă

Foarte multe persoane își dădeau părerea despre noi și nu ar fi trebuit să aibă tupeul uitându-ne puțin la viața lor. La noi există boala asta: cel mai pătat să iasă și să atace alte persoane.

Vrei să știi care e adevărul? Adevărul e că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. La noi nu se rezumă la bani nimic”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin de pe Youtube.

Cristi Borcea are o avere estimată a fi în jurul a 80 de milioane de euro.

Recomandări
  • Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea
  • Prețurile pornesc de la 325 de lei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și