Închide meniul

Mircea Sandu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Gică Hagi: „Eu si cu prim-ministrul l-am ajutat să ia hotelul! I-am dat 300.000 de euro!”

Reclamă

Publicat: 24 octombrie 2022, 18:32

Mircea Sandu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Gică Hagi: „Eu si cu prim-ministrul l-am ajutat să ia hotelul! I-am dat 300.000 de euro!

Mircea Sandu a avut o intervenţie vehementă în scandalul Gică Popescu - Edi Iordănescu

Hepta

Mircea Sandu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Gică Hagi. Fostul preşedinte al FRF a spus că a rămas în relaţii bune cu Hagi şi după ce acesta a plecat de la naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi avea să plece din funcţia de selecţioner al României după ce a pierdut barajul cu Slovenia de calificare la Campionatul Mondial din 2022.

Mircea Sandu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Gică Hagi

Nu, nu, nu (n.r. – nu au rămas certaţi). Păi, să nu uităm că eu l-am ajutat după aia pe Hagi! Am venit cu acea propunere într-un proiect al UEFA să-i alocăm 300.000 de euro în dezvoltarea bazei de la Ovidiu. Eu l-am ajutat, cu prietenii mei și cu prim-ministrul Radu Vasile, să participe ca să achiziționeze hotelul pe care îl are la Mamaia. 

Da, da. Eu l-am ajutat. A făcut un lucru extraordinar acolo. A făcut investiția, a dezvoltat afacerea. El a evoluat și în plan de business, și în plan sportiv și familial. Băiatul și fata sunt foarte, foarte bine. E un om de la care jucătorii ăștia ar avea multe de învățat„, a spus Mircea Sandu pentru gsp.ro.

Gică Hagi e pe primul loc în Liga 1, dar a tras un semnal de alarmă

Gică Hagi se luptă pentru titlu, însă are mari probleme cu banii. „Regele” a tras un semnal de alarmă chiar la finalul sezonului regulat din Liga 1. Hagi a făcut o declaraţie surprinzătoare şi anunţă că clubul pe care îl patronează are dificultăţi financiare. „Trebuie să o ştiţi”, le-a transmis fanilor.

Reclamă

Farul are cea mai bună academie, produce cei mai buni jucători, dă șanse jucătorului, pe lângă asta face performanță pentru că noi avem centru de copii și juniori foarte bun și care produce jucători.

Unul dintre profesorii mei a fost Lucescu și asta am învățat de la el, să știu să promovez jucători. În momentul de față Farul nu are bani, trebuie să o știți, suntem cam toate echipele acelea de la mijloc. Eu m-am îndatorat foarte mult!„, a declarat Gică Hagi la sptfm.ro.

Farul este lider detaşat în Liga 1, după primele 15 etape. Are 34 de puncte, cu 5 mai mult decât urmăritoarea Rapid. Constănţenii tocmai au remizat în Giuleşti, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Guvernul a aprobat construirea unui nou stadion la Constanţa

Gică Hagi este reticent după ce Guvernul a aprobat construirea unui nou stadion la Constanţa. „Regele” este de părere că oraşul de la malul mării merită pe deplin o nouă arenă, însă nu s-a declarat extrem de entuziasmat. Gică Hagi chiar a tras un semnal de alarmă.

Guvernul României a aprobat construirea unei noi arene pentru Farul. Stadionul va purta numele „Gheorghe Hagi”, şi va avea peste 18.000 de locuri.

Proiectul arenei din Constanţa a fost aprobat de Guvern, iar durata lucrărilor va fi de aproximativ 2 ani şi jumătate. Arena se va construi pe locul actualului stadion al celor de la Farul, care se află într-o stare deplorabilă.

Stadionul, în valoare totală de 480.490.000 lei, va fi finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, durata de proiectare și execuție a lucrărilor fiind estimată la 28 de luni”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Recomandări
  • Mircea Sandu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Gică Hagi
  • Cum l-a ajutat Mircea Sandu pe Hagi

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și