Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Alisa, nepoata lui Emeric Ienei. Tânăra întoarce toate privirile. Şi mama ei arată uimitor la 47 de ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 septembrie 2023, 17:05

Reclamă
Cât de frumoasă este Alisa, nepoata lui Emeric Ienei. Tânăra întoarce toate privirile. Şi mama ei arată uimitor la 47 de ani

Nepoata lui Emeric Ienei arată uimitor. Şi mama ei arată perfect la 47 de ani

Profimedia

Cât de frumoasă este Alisa, nepoata lui Emeric Ienei. Tânăra a întors toate privirile alături de la mama sa la meciul din Cupa României dintre FC Bihor şi FCSB, care s-a terminat cu victoria echipei lui Charalambous cu scorul de 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nepoata lui Emeric Ienei este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile. Şi mama sa arată fabulos la 47 de ani. Vasilica Ienei este fosta noră a marelui antrenor român, însă a rămas în relaţii excelente cu acesta. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU NEPOATA LUI EMERIC IENEI, DAR ŞI CU MAMA EI)

Cât de frumoasă este Alisa, nepoata lui Emeric Ienei

Cele două l-au însoţit pe Emeric Ienei la partida din Cupa României şi au atras toate privirile. Vasilica Ienei este o cântăreaţă apreciată în Transilvania. De asemenea, şi nepoata marelui antrenor român cântă.

Emeric Ienei a venit în baston să urmărească meciul, încheiat cu victoria roş-albaştrilor cu 2-0. Emeric Ienei a fost salutat de către Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală şi a primit şi un premiu înainte de meci.

Emeric Ienei este antrenorul român care a obţinut cea mai mare performanţă internaţională cu o echipă de club de la noi. Pe 7 mai 1986 Steaua Bucureşti, antrenată de Ienei, a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

Reclamă

Steaua a învins-o la loviturile de departajare pe FC Barcelona în finala Cupei Campionilor de la Sevilla. Marius Lăcătuş şi Gabi Balint au înscris la loviturile de departajare, pentru FC Barcelona nereuşind să marcheze niciun jucător. Helmut Duckadam le-a apărat toate penalty-urile celor de la FC Barcelona, intrând în Cartea Recordurilor.

Emeric Ienei locuieşte la Oradea, la fel ca fostul jucător Mihăiţă Neşu. Şi Mihăiţă Neşu a fost la meci. Neşu a venit, de asemenea, să îi urmărească pe roş-albaştri la antrenamentul din ziua precedentă meciului.

La final, Ienei a vorbit şi despre lupta la titlu în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB poate lua campionatul. Eu cred în echipă că va încerca să câștige campionatul. Am încredere în jucători”, a spus Emeric Ienei, conform sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și