Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este fiica lui Ion Crăciunescu. Imagine rară cu Alina

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 martie 2024, 12:26

Reclamă
Cât de frumoasă este fiica lui Ion Crăciunescu. Imagine rară cu Alina

Cât de frumoasă este fiica lui Ion Crăciunescu. Imagine rară cu Alina, unica fiică a fostului mare arbitru.

Ion Crăciunescu / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cât de frumoasă este fiica lui Ion Crăciunescu. Imagine rară cu Alina, unica fiică a fostului mare arbitru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puţină lume ştie că Ion Crăciunescu are 2 copii. Dacă pe Teo Crăciunescu îl ştie toată lumea, acesta fiind un fost arbitru, pe Alina puţină lume o ştie. Fiica lui Ion Crăciunescu e stabilită de mai mulţi ani în SUA, acolo unde este căsătorită şi are 2 copii. (VEZI IMAGINI RARE CU FIICA LUI ION CRĂCIUNESCU ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este fiica lui Ion Crăciunescu

Alina Crăciunescu are o relaţie foarte bună cu tatăl său, deşi nu mai locuieşte în România. Ca şi Ion Crăciunescu, Alina a cochetat cusportul. Aceasta a fost arbitru de handbal.

Am fost arbitru de handbal. Nici nu cred că se putea altfel, deoarece la noi în familie arbitrajul este o tradiţie. Am «fluierat» foarte multe meciuri. Handbalul e un sport pe care-l ador. Plecând din ţară, la studii, nu am mai putut continua să arbitrez”, ne-a declarat Alina. Ion Crăciunescu mai are un băiat, Teodor, care este arbitru de fotbal”, spunea Alina Crăciunescu, în trecut, pentru libertatea.ro.

Ion Crăciunescu, dezvăluiri fabuloase despre modul în care era păcălit de Giovanni Becali

Arbitrul finalei UEFA Champions League dintre Ajax şi AC Milan, din 1995, a povestit că obişnuia să îl aibă adversar, atunci când practica „sportul minţii”, pe Giovanni Becali. Deseori era păcălit de agentul de jucători.

Reclamă

Eu m-am simţit foarte bine cât am lucrat la el. Când trecea prin faţa biroului îmi spunea: ‘Hai, mă, pune-le (n.r. piesele)’. Se ducea el, citea puţin ziarele cât timp eu aranjam piesele de şah şi apoi începeam să jucăm. 

La un moment dat suna telefonul. ‘Alo! Nu răspundea nimeni’. Şi îmi luam ochii de la tablă. Şi câteodată mă întorceam şi vedeam tura lui din nou pe tablă. Îi spuneam: ‘Măi Giovanni, eşti nebun? Păi ţi-am luat tura asta’. El îmi spunea că nu e adevărat„, a dezvăluit Ion Crăciunescu la AS.ro LIVE.

Celebrul impresar avea aliat şi un jucător din Generaţia de Aur. Acesta îl făcea pe Ion Crăciunescu să răbufnească.

Reclamă 4 / 0/3

Se întâmpla să mai fie şi câte un fotbalist de ăsta mare, de naţională… mare de tot. Aveam încredere în el şi mie mi se umflau ochii în cap. Spuneam: ‘Giovanni, cum poţi să faci aşa ceva?’. El răspundea: ‘Du-te de aici, asta a fost ieri. Stai să-l întreb pe ăsta’. Şi îl întreba pe ăla din Generaţia de Aur, nu vreau să-i dau numele. Ăla spunea: ‘E ca tine, Giovanni’.

Când auzeam, nu îmi venea să cred. Nu mai aveam replică, nu mai aveam nimic. Într-un final îmi zice Giovanni: ‘Băi, fraierule, când o să înveţi şi tu smecheria? E fratele meu. Eu dacă spun că laptele e negru, el spune tot că e negru!’„, a spus fostul arbitru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și