Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Nadia, soţia lui Dorin Goian. Femeia de 45 de ani întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2023, 17:04 / Actualizat: 3 noiembrie 2023, 16:23

Reclamă
Cât de frumoasă este Nadia, soţia lui Dorin Goian. Femeia de 45 de ani întoarce toate privirile

Cât de frumoasă este Nadia, soţia lui Dorin Goian

Colaj instagram

Cât de frumoasă este Nadia, soţia lui Dorin Goian. Nadia, soţia lui Dorin Goian, este o femeie extrem de frumoasă. Deşi este o prezenţă discretă în spaţiul public, soţia lui Dorin Goian atrage toate privirile la fiecare apariţie publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia şi Dorin Goian, fostul jucător al Stelei şi al naţionalei României, au o căsnicie perfectă. Au împreună 2 copii şi se iubesc ca în prima zi. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI DORIN GOIAN)

Cât de frumoasă este Nadia, soţia lui Dorin Goian

Nadia a fost mereu alături de soţul său, mai ales în momentele dificile când a fost accidentat.  În vârstă de 42 de ani, Dorin Goian este un fost mare internaţional român, care a bifat 69 de prezenţe sub tricolor în perioada 2003-2014. Poreclit „Ministrul Apărării”, fostul fundaş central a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Steaua, Palermo, Rangers, Spezia sau Asteras Tripolis.

Goian este dublu campion cu Steaua. Acesta a cucerit titlul cu gruparea roş-albastră în sezoanele 2004-2005 şi 2005-2006.

Dorin Goian, copleşit de emoţii când s-a transferat la Steaua

Ministrul Apărării” a fost copleşit de emoţii şi recunoaşte că nu s-a putut controla când a ajuns în Capitală, pentru a se transfera la Steaua. Gheorghe Chivorchian, președintele FCM Bacău, a negociat nu mai puţin de cinci ore mutarea.

Reclamă

„Gândul meu a fost numai la Steaua. Am fost stelist de mic. Mi-am dorit enorm de mult să reuşesc. Îmi pare rău că nu mai aveţi filmările. Venisem cu domnul Chivorchian şi cu fratele meu. Era un puhoi de oameni de presă în faţa mea. Era filmarea de brâu în sus. Dacă filma cineva „beţele”… Să vedeţi cum îmi tremurau „gladiolele”. Tremuram de emoţie. Încercam să mă controlez, dar nu am reuşit.

La derby-urile cu Dinamo erau cele mai mari orgolii. Erau meciurile care într-adevăr contau. Se disputau de pe locurile 1,2 sau 3. Presiunea era foarte importante. 

Intrase Mirel în vestiar. Venisem cu o Dacie şi a întrebat: „Cine a venit cu cutia aia?”

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-a furat Bucureştiul pentru că am avut noroc să vin acolo cu soţia. A fost cu mine de la început”, a dezvăluit Dorin Goian la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și