Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este tânăra de 23 de ani care i-ar putea deveni noră lui Laurenţiu Reghecampf! L-a cucerit definitiv pe Luca

Reclamă

Publicat: 18 august 2023, 15:37

Cât de frumoasă este tânăra de 23 de ani care i-ar putea deveni noră lui Laurenţiu Reghecampf! L-a cucerit definitiv pe Luca

Cât de frumoasă este tânăra de 23 de ani care i-ar putea deveni noră lui Laurenţiu Reghecampf

Asiana Peng este iubita lui Luca Reghecampf / Colaj Instagram

Tânăra de 23 de ani care i-ar putea deveni noră lui Laurenţiu Reghecampf este o fostă sportivă din România. Asiana Peng este într-o relaţie de lungă durată cu Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului Universităţii Craiova. Sunt tot mai multe semnale că se apropie momentul nunţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asiana Peng este o cunoscută fostă gimnastă. A făcut parte din lotul olimpic al României şi are 50 de medalii în palmares. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang au împiedicat-o pe să ajungă la Jocurile Olimpice.

Asiana Peng este tânăra de 23 de ani care i-ar putea deveni noră lui Laurenţiu Reghecampf

Asiana este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi nu ezită să îi facă lui Luca Reghecampf declaraţii de dragoste pe reţelele sociale. Cei doi şi-au oficializat relaţia în 2021 şi de atunci sunt de nedespărţit. Asiana are peste 56.000 de urmăritori pe Instagram.

Luca a locuit în Germania cu mama sa, Mariana Pfeiffer, dar s-a întors în România în momentul în care tatăl său îşi începuse primul mandat pe banca Universităţii Craiova. A cunoscut-o pe Asiana Peng şi a decis să nu se mai mute din ţară.

Superba parteneră a fiului „Reghe” a absolvit Universitatea Româno-Americană, iar Luca i-a fost alături la ceremonie. Fosta gimnastă s-a implicat în afaceri alături de iubitul ei şi chiar şi-a făcut praf propria mamă.

Reclamă

Iubita fiului lui Laurenţiu Reghecampf a răbufnit

Anul trecut, mama Asianei Peng a dezvăluit că fiica ei a fost cerută în căsătorie de Luca Reghecampf şi a oferit mai multe declaraţii controversate. Chiar a făcut apel la familia antrenorului să strângă bani pentru nuntă.

Făcând o glumă de pe TikTok, cu așa mama nici dușmani nu îți mai trebuie! Nu sunt răspunzătoare si nici nu rezonez cu declarațiile mamei. Nu-mi plac discuțiile fără sens si nici nu mă dau peste cap să apar prin presă.

Viața mea personală mă privește doar pe mine și nimeni n-are dreptul să își dea vreo părere, am depășit de mult perioada în care trebuia să fac cum mi se dicta. Mi-ar plăcea ca toată lumea să își vadă treaba ei

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a dat Dumnezeu așa mamă! Nu mă caracterizează! Avem 20 de ani, nu este vorba despre nici un soi de nuntă! Eu nu vorbesc cu ea. Ea zice că nu a primit nici o invitație, nu știu despre ce invitație e vorba! Eu știu ce aluat este ea, e dusă în extrem. O zice că e o obligație. Ea este aspră, nu rezonăm, este total opusul nostru.

Tata, în schimb, este pâinea lui Dumnezeu. Mama are nebunii din astea. Nu cred că astea sunt lucruri făcute de un om normal la cap. Eu sunt un om cerebral, nu mă văd făcând așa ceva. Ei i se pare firesc, toți sunt strâmbi și ea e cea mai bună. Ea vrea musai să mă căsătoresc, suntem ca în poveștile din 1900! Ea pe Luca mereu l-a plăcut.

Eu, din iulie, nu am mai vorbit cu ea, ea cu Luca rezonează și cu mine sau fratele meu nu e ok, decât dacă are nevoie de noi. E circ mare cu ea. Îmi pare rău și mă doare că, involuntar, îi fac rău lui Luca și familiei lui. Înainte plângeam și mă învinovățeam pe mine. Nu am făcut nimic, m-am lăsat de gimnastică și mi-am văzut de școală. Am terminat școlile, acum vreau să-mi găsesc un rol în viață, nu să bâzâi. Din orice face scandal, e bipolară, acum râde, acum te ia la șuturi„, a declarat Asiana Peng pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și