Închide meniul
Foto

Luca Reghecampf, moment de vis alături de iubita sa, Asiana Peng! Mesajul de ultimă oră postat de fiul lui Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iulie 2022, 11:33

Luca Reghecampf, moment de vis alături de iubita sa, Asiana Peng! Mesajul de ultimă oră postat de fiul lui Laurențiu Reghecampf

Luca Reghecampf și Asiana Peng trăiesc o poveste de dragoste

Asiana Peng este iubita lui Luca Reghecampf / Instagram Luca Reghecampf, Asiana Peng

Luca Reghecampf trăiește un moment de vis alături de iubita sa, Asiana Peng. Superba parteneră a fiului lui Laurențiu Reghecampf a absolvit Universitatea Româno-Americană, iar tânărul de 21 de ani i-a fost alături la ceremonia facultății.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asiana Peng a încheiat o etapă extrem de importantă din viața ei, iar Luca Reghecampf nu putea să lipsească din peisaj.

Luca Reghecampf, moment de vis alături de iubita sa, Asiana Peng

Luca Reghecampf și Asiana Peng au atras toate privirile la festivitatea de absolvire de la Universitatea Româno-Americană din București, desfășurată joi dimineață. Cei doi au imortalizat momentul de vis și au postat fotografia pe rețelele sociale.

Iubita fiului lui Laurențiu Reghecampf s-a aflat în centrul atenției, purtând o robă neagră, asortată cu toca, iar la gât o panglică roșie.

Alături de fotografia respectivă, postată de cei doi la instastory, Asiana Peng a adăugat și un emoticon în formă de inimă, lângă numele lui Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf din căsnicia cu Maria Pfeiffer.

Reclamă
Luca Reghecampf, alături de iubita sa, Asiana Peng
Luca Reghecampf, alături de iubita sa, Asiana Peng / Instagram Luca Reghecampf

Legătura dintre iubita lui Luca Reghecampf şi amanta tatălui său, Corina Caciuc

Luca Reghecampf trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Asiana Peng. Cei doi se înţeleg de minune şi nu ezită să arate, pe reţelele de socializare, cât de mult se iubesc. O altă poveste de iubire intensă trăieşte şi Laurenţiu Reghecampf alături de Corina Caciuc, femeia pentru care a decis să divorţeze de Anamaria Prodan.

O legătură incredibilă există între iubita lui Luca Reghecampf, Asiana Peng, şi amanta fostului antrenor de la Universitatea Craiova, Corina Caciuc. Cele două femei s-au născut în acelaşi oraş, la Deva.

Recent, iubita lui Luca Reghecampf a avut o reacție acidă după ce mama ei a atacat-o în termeni duri pe amanta antrenorului român. Asiana Peng face scut în jurul Corinei Caciuc, cea recent i-a dăruit un fiu lui „Reghe”. Cele două sunt partenere și de afaceri.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta gimnastă a folosit un citat al lui Ion Rațiu prin care încearcă să descrie situația din interiorul familiei. Acesta a părut a fi un mesaj îndreptat atât către mama ei, Silviana Peng, cât și spre Anamaria Prodan.

Fii întotdeauna conștient că gelozia, invidia și calomnia constituie ultimul refugiu al omului frustrat și slab”, este citatul postat de Asiana Peng, pe contul de Instagram.

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care a trecut Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care a trecut Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. La fel ca şi în cazul agentului, Reghe ar fi intentat mai multe procese pentru a nu plăti pensia alimentară.

Prodan a ajuns în aceeaşi situaţie şi ar avea de primit 50.000 de euro de la Reghe. Conform salariului său de la Neftchi Baku, Reghecampf ar urma să plătească 5.000 de euro pe lună. Reghecampf mai are de achitat bani şi retroactiv.

Click.ro susţine că ar fi vorba de 25.000 de euro restanţe şi încă 25.000 de euro din banii pe care i-a primit după rezilierea contractului cu Universitatea Craiova.

„Mă rog, este treaba lui ce deschide și ce face. Clar că va ajunge cumplit… Mă uit înapoi și realizez ce au trăit Luca și fosta sotie… la fel a făcut și atunci. Același scenariu, dar eram prea îndrăgostită să văd. Acum înțeleg că e obișnuit să facă așa mizerii copiilor lui.

La vremea respectiva, același traseu l-a avut. Procese peste procese deschise fostei soții tot pentru a evita pensia alimentară. Dacă nu existam eu, cine știe ce se întâmpla cu situația aceea urâtă de atunci. Repet, nu aveam ochi să văd atunci. Credeam toate minciunile şi aberațiile lui Reghecampf”, a spus Prodan, citată de realitateasportiva.net.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și