Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2024, 12:37

Reclamă
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile

Cât de frumoasă e şi cu ce se ocupă unica fiică a lui Sabin Ilie

Sabin Ilie / Captură AntenaSport

Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa este fiica lui Sabin Ilie din căsnicia cu Leta Ilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa Ilie este o persoană discretă în spaţiul public, deşi tatăl său a fost unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din istoria României. Melissa Ilie este de o frumuseţe uimitoare. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU UNICA FIICĂ A LUI SABIN ILIE)

Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie

Melissa Ilie a studiat Arhitectura şi activează în acest domeniu. Tânăra nu este foarte activă în mediul online, dar i-a impresionat pe internauţi cu frumuseţea ei. Ea a absolvit în vara lui 2022 Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, din Capitală.

Sabin Ilie a făcut dezvăluiri incredibile dintr-un moment greu al vieţii. Fostul jucător de la Steaua a spus că a pierdut la poker, în doar două luni şi jumătate, 600.000 de euro.

Sabin Ilie a fost dependent de poker

Sabin Ilie spune că acest lucru s-a întâmplat imediat după ce a divorţat. A reuşit până la urmă să îşi revină şi să pună stop la jocurile de noroc.

Reclamă
Reclamă 4

Lumea spunea că joc la păcănele, la cazinou. Nu știu câtă lume m-a văzut pe mine la păcănele. Eu jucam poker. Am avut o perioadă, după ce am divorțat, în care am pierdut salariul pe un an în China.

E vorba despre 600.000 de dolari. I-am pierdut în două luni și jumătate. Nu am nicio scuză. Am greșit… Eram copil. După aceea am zis stop. Nu am mai intrat niciodată într-un cazinou”, a dezvăluit Sabin Ilie la fanatik.ro.

Sabin Ilie, dezvăluiri incredibile din cariera sa

Sabin Ilie a făcut dezvăluiri incredibile din cariera sa. Sabin Ilie a vorbit despre perioada în care a jucat în China. Sabin Ilie a fost tratat regeşte în perioada în care a jucat la chinezi.

Reclamă

Sabin Ilie a jucat la 3 echipe din China în cariera sa: Chanchun Yatai, Jiangsu FC și Quindao Hailifeng. Fostul atacant de la Steaua şi-a adus aminte de acele momente şi a dezvăluit că era tratat regeşte de chinez. Sabin Ilie şi-a amintit şi de o petrecere cu ocazia zilei sale de naştere.

„Pe noi, străinii, ne tratau extraordinar. Am primit ghete personalizate, trofee. La fiecare etapă, se dădea trofeul de cel mai bun jucător al meciului. Câte o minge frumoasă, aveam vreo 20. Am gustat niște șarpe, dar era ca peștele. Noi, ca fotbaliști, puteam să ne facem ziua de naștere gratuit.

De ziua mea mi-au pus coroană de rege. Am rămas șocat. La un restaurant am făcut petrecerea, a chemat toată echipa și suporteri. Erau vreo 250 de invitați. M-a pus în capul mesei și vedeam de acolo 250 de invitați”, a povestit Sabin Ilie la fanatik.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și