Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2024, 12:37

Reclamă
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile

Cât de frumoasă e şi cu ce se ocupă unica fiică a lui Sabin Ilie

Sabin Ilie / Captură AntenaSport

Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa este fiica lui Sabin Ilie din căsnicia cu Leta Ilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa Ilie este o persoană discretă în spaţiul public, deşi tatăl său a fost unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din istoria României. Melissa Ilie este de o frumuseţe uimitoare. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU UNICA FIICĂ A LUI SABIN ILIE)

Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie

Melissa Ilie a studiat Arhitectura şi activează în acest domeniu. Tânăra nu este foarte activă în mediul online, dar i-a impresionat pe internauţi cu frumuseţea ei. Ea a absolvit în vara lui 2022 Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, din Capitală.

Sabin Ilie a făcut dezvăluiri incredibile dintr-un moment greu al vieţii. Fostul jucător de la Steaua a spus că a pierdut la poker, în doar două luni şi jumătate, 600.000 de euro.

Sabin Ilie a fost dependent de poker

Sabin Ilie spune că acest lucru s-a întâmplat imediat după ce a divorţat. A reuşit până la urmă să îşi revină şi să pună stop la jocurile de noroc.

Reclamă
Reclamă 4

Lumea spunea că joc la păcănele, la cazinou. Nu știu câtă lume m-a văzut pe mine la păcănele. Eu jucam poker. Am avut o perioadă, după ce am divorțat, în care am pierdut salariul pe un an în China.

E vorba despre 600.000 de dolari. I-am pierdut în două luni și jumătate. Nu am nicio scuză. Am greșit… Eram copil. După aceea am zis stop. Nu am mai intrat niciodată într-un cazinou”, a dezvăluit Sabin Ilie la fanatik.ro.

Sabin Ilie, dezvăluiri incredibile din cariera sa

Sabin Ilie a făcut dezvăluiri incredibile din cariera sa. Sabin Ilie a vorbit despre perioada în care a jucat în China. Sabin Ilie a fost tratat regeşte în perioada în care a jucat la chinezi.

Reclamă

Sabin Ilie a jucat la 3 echipe din China în cariera sa: Chanchun Yatai, Jiangsu FC și Quindao Hailifeng. Fostul atacant de la Steaua şi-a adus aminte de acele momente şi a dezvăluit că era tratat regeşte de chinez. Sabin Ilie şi-a amintit şi de o petrecere cu ocazia zilei sale de naştere.

„Pe noi, străinii, ne tratau extraordinar. Am primit ghete personalizate, trofee. La fiecare etapă, se dădea trofeul de cel mai bun jucător al meciului. Câte o minge frumoasă, aveam vreo 20. Am gustat niște șarpe, dar era ca peștele. Noi, ca fotbaliști, puteam să ne facem ziua de naștere gratuit.

De ziua mea mi-au pus coroană de rege. Am rămas șocat. La un restaurant am făcut petrecerea, a chemat toată echipa și suporteri. Erau vreo 250 de invitați. M-a pus în capul mesei și vedeam de acolo 250 de invitați”, a povestit Sabin Ilie la fanatik.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:02

Programul primelor două etape din Liga 1! Când se joacă CFR – Dinamo și Rapid – CFR

13:01

Scoţienii au luat decizia legată de Ianis Hagi, după meciurile disputate în tricoul României, la EURO 2024

12:46

Tricolorul titularizat de Edi Iordănescu la fiecare meci de la EURO a vorbit despre transferul uriaş: „O echipă imensă”

12:11

FotoGestul superb al tricolorilor după ce au fost eliminaţi de la EURO! Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut şi un mesaj pentru gazde

11:27

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și