Închide meniul
Foto

Cât poate costa o cină bogată la cel mai tare restaurant din Dubai, acolo unde un milionar român e co-proprietar. Ce lovitură

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2024, 8:58

Cât poate costa o cină bogată la cel mai tare restaurant din Dubai, acolo unde un milionar român e co-proprietar. Ce lovitură

Cât poate costa o cină bogată la cel mai tare restaurant din Dubai, acolo unde un milionar român e co-proprietar

Cosmin Olăroiu

Dumitru Dragomir a dezvăluit cât poate costa o cină bogată la „cel mai tare restaurant din Dubai”, unde co-proprietar este Cosmin Olăroiu. Antrenorul de 54 de ani ar avea un profit de 2-3 milioane de euro de pe urma restaurantului, susţine Dragomir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul şef de la Ligă susţine că o masă bogată ajunge să coste până la 3.000 de euro la restaurantul cu o înălţime de peste 15 metri.

Cât poate costa o cină bogată la cel mai tare restaurant din Dubai, acolo unde un milionar român e co-proprietar

„Cel mai tare restaurant din tot Dubaiul, rețineți, nu greșesc cu nimic, este al lui Olăroiu, unde e copropietar. Restaurantul, să-l fi făcut eu, acum, mă costa peste 15 milioane de dolari (…) Nu e proprietatea lor, și ei au închiriat. Ăla e restaurant care produce profit în jur de 100 de mii de euro pe zi.

E restaurantul cu un cap de avion de vânătoare. Eu m-am mai dus mai devreme. O masă în centru. O nebunie când am intrat. Am văzut la Tokyo unul asemănător și la New York, tot așa, înalt de 15 metri înălțime.

E frumos, extraordinar, iar de mâncat… Fraților… Toate fructele de mare posibile, făcute în toate stilurile, pește, trei, patru feluri de carne, o carne extraordinară. Au fost 15 feluri de mâncare.

Reclamă

În mod normal cam 3.000 de euro (costă o masă bogată la restaurantul lui Olăroiu, n.r).Restaurantul dacă îl construiesc, trebuie să am 100 de milioane de dolari. Dacă doar îl amenajez (costă, n.r) între 10 și 15 milioane)”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Cosmin Olăroiu, încă o lovitură de proporţii

Cosmin Olăroiu este implicat într-un proiect imobiliar uriaş în România, care îi poate aduce multe milioane de euro în conturi.

Cosmin Olăroiu a demarat proiectul imobiliar în 2021 şi cuprindea 3 blocuri cu 10 etaje și unul cu 5 etaje, care includ 245 de apartamente. În a doua fază, au mai fost proiectate încă 3 blocuri de câte 10 etaje, scrie profit.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Iniţial, Cosmin Olăroiu a semnat un acord cu o companie cu capital israelian de a cumpăra 50 de apartamente şi 50 de locuri de parcare pentru suma de 5.300.000 de euro. În acest moment, Olătoiu şi oamenii de afaceri din Israel au semnat un nou acord prin care firma israeliană ar urma să deţină 51 la sută din compania care se ocupă de dezvoltarea complexului rezidenţial. Această tranzaccţie ar urma să îi aducă lui Olăroiu încă 2 milioane de euro.

Investiţia totală se ridică la 84,5 milioane de euro şi ar urma să genereze încasări de 103,5 milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și