Închide meniul
Foto

Ce a decis să facă cea mai cunoscută amantă din România. Motivul pentru care renunţă la lux de sărbători: „Vreau să stau foarte cuminte”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 decembrie 2022, 9:44

Ce a decis să facă cea mai cunoscută amantă din România. Motivul pentru care renunţă la lux de sărbători: „Vreau să stau foarte cuminte”

Ce a decis să facă cea mai cunoscută amantă din România. Motivul pentru care renunţă la lux de sărbători

Vica Blochina a fost 16 ani amanta lui Victor Piţurcă / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a luat o decizie surprinzătoare şi renunţă la lux de sărbători. Vica Blochina a decis să nu îşi mai petreacă Crăciunul şi Revelionul în destinaţii exotice, aşa cum şi-a învăţat fanii în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 47 de ani, Vica a decis să sărbătorească în familie. Motivul invocat este acela că preferă să aibă grijă de alimentaţie şi să facă mult sport.

Cea mai cunoscută amantă din România renunţă la lux de sărbători

Vedeta care a fost 16 ani amanta fostului selecţioner, Victor Piţurcă, a decis să renunţe la vechile obiceiuri. Împătimită a vacanţelor scumpe, Vica Blochina preferă să îli petreacă sărbătorile acasă în acest an.

Fac în familie. Chiar am vrut să plec, dar nu pot acum pentru că am foarte multă treabă în ianuarie. De obicei plec de sărbători, anul trecut am fost plecată o lună de zile. O să petrec aici, cu prietenii.

Am spus că anul acesta vreau să stau foarte cuminte de Crăciun și de Revelion, să am grijă de alimentație ca să arăt bine și fac foarte mult sport„, a declarat Vica pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

Reclamă

Fosta balerină a trecut prin momente tensionate în ultimele luni. Este într-un scandal uriaş cu administraţia blocului de lux în care locuieşte şi a fost ameninţată cu evacuarea. Se luptă în instanţă pentru a scăpa de probleme.

Vica Blochina a dezvăluit ce discuţie a avut cu o femeie de la administraţia blocului, care i-a şi amintit de destinaţiile de lux în care îşi petrece vacanţele.

Eu ani de zile m-am dus și le-am zis să ne înțelegem, să oprească penalitățile, să mă lase să plătesc în rate. O chestie e să plătești pe lună 1000 de euro și alta e să plătești 10.000. M-am dus acolo și erau două doamne, una mânca o shaorma și s-a uitat la mine și mi-a zis cu gura plină: Cum îți permiți să plătești cafea la Mykonos, plătești și întreținerea. Gândește-te că din 2007 și până în 2022 administrația a avut un salariu de la mine foarte mare. Eu m-am dorit tot timpul să le plătesc. Mi-au luat mobila, parchet, lucrurile mele personale, cauciurile de la mașină.

Reclamă 4 / 0/3

S-au dus în boxă și mi-au luat tot. Ei au zis că ne-a anunțat că venea ISU și nu știu ce, dar nu m-au anunțat. Nu m-a anunțat nimeni nicicum, nici pe telefon, nici pe mail și nicăieri. Cu ce drept te duci tu în boxa mea? Poliția dacă nu face treaba o să fac publice toate înregistrările pe online, eu am dovezi, am scris și la parchet, dacă ei nu își fac treaba, îmi fac eu, nu-i bai”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina a fost într-o vacanţă de lux anul trecut

Anul trecut, Vica Blochina, a fost plecată o lună de zile într-o vacanţă de senzaţie. Vedeta spunea atunci că va petrece sărbătorile în Thailanda, alături de mai mulţi prieteni.

Plec în vacanță, în Thailanda, o lună! Plec cu gașca mea de prieteni alături de care m-am distrat în vara asta. O să fac și Crăciunul și Revelionul acolo. Am închiriat o casă acolo. E superbă! E un domeniu întreg. Cred că e cea mai frumoasă casă din Phuket. Are cinema, spa și costă 12.000 de euro pe zi”, a spus atunci Vica Blochina pentru cancan.ro.

Vica avea obiceiul de a-şi petrece vacanţele în destinaţii exotice. A renunţat în acest an şi va sta atât de Crăciun, cât şi de Revelion, în România.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și