Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a trecut prin momente jenante: „Una mânca shaorma şi mi-a zis asta cu gura plină!”

Reclamă

Publicat: 2 noiembrie 2022, 9:27

Cea mai cunoscută amantă din România a trecut prin momente jenante: „Una mânca shaorma şi mi-a zis asta cu gura plină!”

Calvarul prin care a trecut Vica Blochina

Vica Blochina / Foto: Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a trecut prin momente jenante. Vedeta în vârstă de 47 de ani este într-un scandal uriaş cu administraţia blocului de lux în care locuieşte. Fosta balerină a fost ameninţată cu evacuarea şi se luptă în instanţă pentru a scăpa de probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a dezvăluit ce discuţie a avut cu o femeie de la administraţia blocului.

Cea mai cunoscută amantă din România a trecut prin momente jenante: „Una mânca shaorma şi mi-a zis asta cu gura plină!”

”Eu ani de zile m-am dus și le-am zis să ne înțelegem, să oprească penalitățile, să mă lase să plătesc în rate. O chestie e să plătești pe lună 1000 de euro și alta e să plătești 10.000. M-am dus acolo și erau două doamne, una mânca o shaorma și s-a uitat la mine și mi-a zis cu gura plină: Cum îți permiți să plătești cafea la Mykonos, plătești și întreținerea. Gândește-te că din 2007 și până în 2022 administrația a avut un salariu de la mine foarte mare. Eu m-am dorit tot timpul să le plătesc. Mi-au luat mobila, parchet, lucrurile mele personale, cauciurile de la mașină.

S-au dus în boxă și mi-au luat tot. Ei au zis că ne-a anunțat că venea ISU și nu știu ce, dar nu m-au anunțat. Nu m-a anunțat nimeni nicicum, nici pe telefon, nici pe mail și nicăieri. Cu ce drept te duci tu în boxa mea? Poliția dacă nu face treaba o să fac publice toate înregistrările pe online, eu am dovezi, am scris și la parchet, dacă ei nu își fac treaba, îmi fac eu, nu-i bai”, a mai zis Vica Blochina pentru spynews.ro.

Vica Blochina are datorii uriaşe la întreţinere. Acuză că a fost furată de administrator

Vica Blochina a anunţat că mai multe bunuri i-ar fi fost furate din blocul în care locuieşte. Acum este implicată într-un nou dosar şi îşi caută dreptatea în instanţă. Asigură că probele video o vor ajuta să îi facă pe vinovaţi să plătească.

Reclamă

Fosta balerină este de mai mult timp în conflict cu cei de la asociaţia de proprietari, care şi-ar fi dorit să o evacueze din apartament din cauza datoriilor de la întreţinere. În acest an, Vica a fost de două ori dată în judecată.

Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2607,92 lei reprezentând cote de întreţinere aferente perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 530,10 lei fond de reparaţii aferent perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 207,38 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada martie 2021 – august 2021, precum şi a sumei de 2841,76 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada august 2019 – februarie 2021. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat”, se arată în dosar.

Apartamentul Vicăi avea o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Acesta l-a primit în 2007 de la Victor Piţurcă, cu care a avut o relaţie de 16 ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și