Închide meniul
Foto

Ce a pățit un bărbat celebru din România după ce a fost „acasă” la marea iubire a lui Ion Țiriac: „N-am rezistat nici 5 minute!”

Antena Sport Publicat: 13 august 2022, 15:46

Momente cumplite prin care trece marea iubire a lui Ion Țiriac

Momente cumplite prin care trece marea iubire a lui Ion Țiriac

Ion Țiriac, alături de Sophie Ayad / Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu a povestit că, în loc să se recupereze mai rapid, terapia la vraciul lui Ion Țiriac l-a făcut să stea și mai multă vreme în afara gazonului.

Daniel Pancu, trimis de Ion Țiriac la un vraci egiptean

Culmea, originară din Egipt este marea iubire a lui Ion Țiriac, Sophie Ayad, cea care i-a dăruit miliardarului doi copii, pe Ioana și Karim.

Reclamă

La mine n-au prins astea și am mai fost în situația asta cu o ruptură în 2002, înainte să plec la Beșiktaș. Am fost cu domnul Țiriac, aveam un vraci egiptean pentru jucătorii din circuitul ATP, cei mai mari. Îi făcea bine, dar la mine n-a funcționat. Atunci, în loc să stau pe bară o lună, am stat 3. Nu am rezistat decât 5 minute la tratament”, a spus Daniel Pancu, conform digisport.ro.

Miliardarul român a fost, o lungă perioadă de timp, cel mai bogat român. La finalul anului 2021, Țiriac a avut un maxim istoric de 1.7 miliarde de dolari. De atunci, averea lui a tot suferit modificări importante şi a suferit o cădere abruptă. A ajuns astfel să aibă de două ori mai puţini bani decât Daniel Dines, cel care are, potrivit estimărilor, 2.9 miliarde de dolari.

Reclamă

Pe 9 aprilie, averea lui Ion Țiriac era estimată la 1.6 miliarde de dolari. După 3 luni de conflict armat în Ucraina, a ajuns la 1.5 miliarde de dolari! Sursa citată anterior a făcut o nouă actualizare, astfel că fostul sportiv ar avea acum 1.4 miliarde de dolari.

Astfel, în decurs de mai puţin de un an, din averea lui Ţiriac s-au „evaporat” nu mai puţin de 300 de milioane de dolari. Suma este semnificativă! Poate fi şi unul dintre motivele pentru care omul de afaceri în vârstă de 83 de ani îşi vinde bucată cu bucată imperiul construit în ultimele decenii.

Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Ţiriac

Jurnalista din Egipt a păstrat o relaţie bună cu miliardarul român. În urmă cu doi ani a şi vorbit despre rolul pe care l-a avut Ion Ţiriac în viaţa ei.

Reclamă 4 / 0/3

”Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire„, a declarat Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, pentru libertatea.ro.

Sophie Ayad continuă să arate uimitor. Este o mamă model pentru cei doi copii, care au crescut alături de ea, la Monte Carlo. Între timp, a ajuns la Miami, acolo unde fiica ei a studiat jurnalismul.

Ion Ţiriac a cheltuit o sumă uriaşă pe apartamentul de lux în care fiica miliardarului, Ioana Ţiriac, trăieşte la Miami, încă din 2018.

Locuinţa în care se răsfaţă Ioana l-a costat pe omul de afaceri român două milioane de euro şi se află într-un complex rezidenţial, chiar pe malul Oceanului Atlantic.

De-a lungul anilor, Ioana, care a ajuns la 24 de ani, a postat mai multe imagini cu priveliştea pe care o are din apartamentul senzaţional din Miami. Întotdeauna, fanii au fost uimiţi de ce fel de viaţă duce fiica lui Ţiriac.

Doi dintre copiii lui Ion Țiriac nu sunt trecuți în „testament”

Averea uriașă adunată de Ion Țiriac a atras din nou atenția jurnaliștilor din toată lumea. Fostul mare jucător de tenis, ajuns la 82 de ani, este al treilea cel mai bogat român. Nu toți copiii lui Țiriac vor moșteni o parte din bogății.

Reclamă

Ion Țiriac are trei copii oficiali. Primul, Ion Ion, în vârstă de 45 de ani, e rezultatul mariajului cu Mikette von Issenberg. Ceilalți doi, Karim și Ioana, de 26 și 24 de ani, sunt făcuți cu clebera jurnalistă egipteană Sophie Ayad.

Țiriac a decis să înființeze o fundație pentru a servi ca testament, „Puma Foundation”. Dintre copiii miliardarului, doar Ion Ion apare în consiliul de directori ai fundației. Pe lângă Ion Ion, ceilalți membri ai consiliului director sunt: Klaus Mangold, Nicolai Mindrila, avocatul lui Țiriac, și Rodica Țiriac, sora tenismenului.

Puma Foundation este o fundație pentru clauza de moarte. Tot ce înseamnă patrimoniul lui Ion Țiriac se închide în Puma Foundation. Asta înseamnă că orice tranzacție se închide, în final, în Puma Foundation. Fondator unic al fundației este Ion Țiriac.

Toți ceilalți care aparem acolo, eu, Rodica Țiriac, Klaus Mangold avem aceeași poziție, membri ai consiliului director, avem atribuții îndeobște după moartea acestuia. Dacă până atunci nu o dizolvă. Acolo se vă împarți totul, în funcție de cum dispune în ultima scrisoare beneficiarul în viață. Dispozițiile fundamentale, inclusiv dreptul de veto, le are Ion Tiriac”, a spus avocatul și omul de încredere a lui Țiriac, Nicolai Mindrila, potrivit Rise Project.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1