Închide meniul

Ce a putut să facă Bănel Nicoliţă după ce s-a aflat că ar fi căutat de cămătari! Jucătorul, dator vândut după împrumuturi pe bandă rulantă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 noiembrie 2021, 19:10

Ce a putut să facă Bănel Nicoliţă după ce s-a aflat că ar fi căutat de cămătari! Jucătorul, dator vândut după împrumuturi pe bandă rulantă

Bănel Nicoliță, fugărit de interlopi și cămătari

Hepta

S-a zvonit că Bănel Nicoliţă a fugit în SUA datorită uriaşelor datorii pe care le-ar fi avut la cămătari. Acum, fostul internaţional surprinde din nou. A revenit în România, după mai multe luni petrecute peste Ocean, unde a fost la muncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut să facă Bănel Nicoliţă după ce s-a aflat că ar fi căutat de cămătari

Bănel Nicoliță a revenit în România și s-a reapucat de fotbal. Fotbalistul de 36 de ani s-a întors la echipa sa de suflet, CS Făurei, unde a investit sume destul de importante de bani în ultimii ani. Se pare că din cauza acestor sume investite ar fi avut probleme cu interlopii şi cămătarii. Bănel Nicoliță a jucat în meciul de acasă al celor de la Făurei cu Viitorul Ianca. Partida s-a terminat la egalitate, scor 3-3, iar mijlocașul a dat o pasă de gol la ultima reuşită a meciului, anunţă liga2.prosport.ro.

S-a văzut că Bănel Nicoliţă nu a mai avut activitate fizică în ultimele luni. A avut câteva kilograme în plus. Nu mai are condiția fizică pe care o arăta în urmă cu mai mulți ani când juca la Nantes sau Saint-Etienne, conform sursei citate.

Citește și:

Alături de Bănel Nicoliță, în partida cu Viitorul Ianca, pentru CS Făurei a jucat și fratele său, Stelică, acesta purtând și banderola de căpitan. În proiectul formației de la Făurei mai este implicat un membru al familiei Nicoliță, Aurel, și el frate cu fostul mijlocaș al FCSB-ului, acesta ocupând funcția de președinte.

Bănel Nicoliţă, probleme cu interlopii

Când a plecat din ţară s-a spus că Bănel Nicoliţă ar fi fugit de teama interlopilor la care ar fi avut mari datorii. ”Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație!

Reclamă

Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni. Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, afirma Bănel Nicoliță, conform fanatik.ro, în urmă cu ceva timp.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și