Închide meniul

Ce a putut să facă Sergiu Ciobotaru, tânărul călăreţ din Iaşi care a primit o casă de la Cătălin Moroşanu! Gestul care a şocat: „Nu a mai venit!”

Publicat: 21 iunie 2022, 21:39

Ce a putut să facă Sergiu Ciobotaru, tânărul călăreţ din Iaşi care a primit o casă de la Cătălin Moroşanu! Gestul care a şocat: „Nu a mai venit!

Sergiu Ciobotaru, gestul prin care l-a şocat pe Moroşanu

Colaj Facebook

  • Cătălin Moroşanu, şocat de un gest al lui Sergiu Ciobotaru
  • Ce a putut să facă tănărul călăreţ

Cătălin Moroşanu a făcut dezvăluiri incredibile despre Sergiu Ciobotaru, tânărul călăreţ pe care l-a ajutat cu o casă. Moroşanu a vrut să îi facă rost şi de un loc de muncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroşanu a vrut să îii găsească şi un loc de muncă lui Sergiu Ciobotaru, tânărul călăreţ din Iaşi care a impresionat o ţară întreagă. Luptătorul a spus că Sergiu Ciobotaru nu a mai venit la interviul de angajare.

Ce a putut să facă Sergiu Ciobotaru, tânărul călăreţ din Iaşi care a primit o casă de la Cătălin Moroşanu

Sergiu Ciobotaru, tânărul care a primit cadou o casă din donaţiile strânse de Cătălin Moroşanu, a decis să revină în ghetou.

Reclamă

Acesta a încheiat un contract de închiriere, urmând ca după 5 ani casa să îi revină celui care a închiriat. Conform vecinilor, locuinţa a ajuns în proprietatea unor interlopi.

Am vrut să îl angajez la un moment dat. Hai, mă, te angajez! Nu a mai venit la interviu. Asta este. Până la urmă am făcut un lucru bun în faţa lui Dumnezeu.
Stau şi mă gândesc la copiii lui.

Reclamă

Cum or să crească ăia acolo când aveau ocazia să crească în casa aia pe care le-am luat-o, să se ducă la o şcoală bună, să reuşească să reuşească ceva în viaţă. Uite că s-au întors înapoi de unde au plecat. Şi aici intervine problema educaţiei. Contează mult ca noi să ne educăm poporul şi să nu mai aibă o astfel de gândire„, a spus Cătălin Moroşanu la o televiziune.

Ce s-a ales de călăreţul Sergiu

„Călăreţul Sergiu”, pe numele său Sergiu Ciobotariu, a inspirat o ţară întreagă atunci când s-a dus la soţia lui la spital călare pe un cal. Partenera sa de viaţă era însărcinată. Impresionat a fost şi fostul luptător, Cătălin Moroşanu, care l-a ajutat enorm pe acesta. A reuşit ca timp de două săptămâni şi jumătate să strângă o importantă sumă de bani cu care i-a cumpărat lui Sergiu o casă. Călăreţul Sergiu a fost însă o adevărată dezamăgire prin comportamentul său.

„L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez, l-am progranat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui.

Reclamă 4 / 0/3

M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu dup-aia că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu la AS.RO LIVE.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere
Extra • 21 sept., 17:36
FOTO
Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere: „Foarte multă durere”
Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui
Diverse • 7 aug., 18:40
FOTO
Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui! Cine ia deciziile în casă: „Eşti manipulat”
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi
Extra • 3 aug., 14:31
FOTO
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi: „Nu mai știu câți bani am pierdut!”
Călăreţul Sergiu, pus la zid de o vedetă care a donat bani pentru el alături de Moroşanu
Diverse • 23 iul., 16:43
FOTO
Dezastrul provocat de „călăreţul” Sergiu, tânărul pe care Cătălin Moroşanu l-a scos din mahala şi i-a oferit o casă nouă
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi
Diverse • 21 iul., 19:01
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Cătălin Moroşanu. Sacrificiile uriaşe pe care le-au făcut cei doi: „Locuiam în cămine!”