Ce a putut să facă Sergiu Ciobotaru, tânărul călăreţ din Iaşi care a primit o casă de la Cătălin Moroşanu! Gestul care a şocat: „Nu a mai venit!”

Publicat: 21 iunie 2022, 21:39

Cătălin Moroşanu a făcut dezvăluiri incredibile despre Sergiu Ciobotaru, tânărul călăreţ pe care l-a ajutat cu o casă. Moroşanu a vrut să îi facă rost şi de un loc de muncă.

Reclamă

Colaj Facebook

Cătălin Moroşanu a vrut să îii găsească şi un loc de muncă lui Sergiu Ciobotaru, tânărul călăreţ din Iaşi care a impresionat o ţară întreagă. Luptătorul a spus că Sergiu Ciobotaru nu a mai venit la interviul de angajare.

Reclamă

Ce a putut să facă Sergiu Ciobotaru, tânărul călăreţ din Iaşi care a primit o casă de la Cătălin Moroşanu

Sergiu Ciobotaru, tânărul care a primit cadou o casă din donaţiile strânse de Cătălin Moroşanu, a decis să revină în ghetou.

Acesta a încheiat un contract de închiriere, urmând ca după 5 ani casa să îi revină celui care a închiriat. Conform vecinilor, locuinţa a ajuns în proprietatea unor interlopi.

Am vrut să îl angajez la un moment dat. Hai, mă, te angajez! Nu a mai venit la interviu. Asta este. Până la urmă am făcut un lucru bun în faţa lui Dumnezeu.
Stau şi mă gândesc la copiii lui.

Cum or să crească ăia acolo când aveau ocazia să crească în casa aia pe care le-am luat-o, să se ducă la o şcoală bună, să reuşească să reuşească ceva în viaţă. Uite că s-au întors înapoi de unde au plecat. Şi aici intervine problema educaţiei. Contează mult ca noi să ne educăm poporul şi să nu mai aibă o astfel de gândire„, a spus Cătălin Moroşanu la o televiziune.

Reclamă

Ce s-a ales de călăreţul Sergiu

„Călăreţul Sergiu”, pe numele său Sergiu Ciobotariu, a inspirat o ţară întreagă atunci când s-a dus la soţia lui la spital călare pe un cal. Partenera sa de viaţă era însărcinată. Impresionat a fost şi fostul luptător, Cătălin Moroşanu, care l-a ajutat enorm pe acesta. A reuşit ca timp de două săptămâni şi jumătate să strângă o importantă sumă de bani cu care i-a cumpărat lui Sergiu o casă. Călăreţul Sergiu a fost însă o adevărată dezamăgire prin comportamentul său.

„L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez, l-am progranat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui.

M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu dup-aia că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu la AS.RO LIVE.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
17:50 Cristi Borcea a renunțat la viața de lux. Afaceristul a surprins pe toată lumea: unde și-a dus soția și copiii 17:40 Caroline Garcia, marea câştigătoare de la Bad Homburg! A învins-o pe Bianca Andreescu, după o finală maraton de aproape trei ore 17:18 Gigi Becali, gata de marea lovitură a verii! Patronul FCSB a ofertat oficial un fundaş de la AC Milan 17:05 Mesajul lui David Popovici pentru Robert Glință, înaintea finalei de la 50 de metri spate de la Campionatul Mondial de Natație 16:34 Simona Halep, dezvăluiri emoţionante despre sacrificiile făcute pentru a deveni campioană: „Este presiune când e vorba de banii familiei!” 16:30 Istvan Kovacs va arbitra în Africa! Cu ce sumă va fi recompensat arbitrul român 15:57 FCSB s-a despărţit de Gabriel Simion. Gigi Becali îl considera noul „Pintilii”, dar i-a reziliat contractul 15:19 Video„Bombardierul” Pascu îi plânge de milă „Mutantului” Franţei după ce l-a învins prin „Heel Hook”: „Îmi pare rău, s-ar putea să îi fi rupt ligamentul!”. Jonathan Bosuku, ajutat de medici în „cuşcă” 15:01 Gică Hagi, încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Farul a adus un internaţional din Benin 14:35 FotoLionel Messi a împlinit 35 de ani şi s-a descătuşat. Imagini de senzaţie de la petrecerea din Ibiza
Pe același subiect
Cătălin Moronașu i-a luat o casă lui Sergiu
Diverse • 21 iun., 17:04
Cătălin Moroşanu, dezvăluiri fără precedent despre Sergiu Ciobotaru, tânărul călăreţ din Iaşi: „Nu ştiu ce înţelegere subterană a făcut”
Cătălin Moroșanu
Diverse • 15 iun., 18:04
FOTO
Cum a ratat Cătălin Moroşanu un milion de dolari. Dezvăluiri în premieră: „A fost greşeala mea. Ce pot să mai fac?!”
Cătălin Moroşanu şi soţia lui
FIGHT • 31 mai, 11:56
Cătălin Moroşanu surprinde: „Am luat bătaie de la o fată!”. Ce a făcut „Moartea din Carpaţi” cu 100 de dolari
Close