Închide meniul

Ce a putut sa spună Anamaria Prodan despre Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, care a facut-o pe Sarah Dumitrescu să plângă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2022, 21:53

Ce a putut sa spună Anamaria Prodan despre Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, care a facut-o pe Sarah Dumitrescu să plângă

Anamaria Prodan, despre Luca Reghecampf

Anamaria Prodan şi Luca Reghecampf / Colaj Instagram

Anamaria Prodan e în scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf, dar rămâne în continuare atașată de copiii antrenorului. Impresara va avea grijă de Luca Reghecampf, fiul lui Reghe din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, ca pe propriul copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf este mort pentru ea, dar copiii antrenorului rămân aproape de inima ei.

Anamaria Prodan despre Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf

„Reghecampf a murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există”, a spus Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au împreună un singur copil, pe Laurențiu Reghecampf Jr, cunoscut drept „Bebeto”.

Luca Reghecampf e fiul pe care Reghe îl are cu Mariana Pfeiffer, iar Liam e băiatul pe care antrenorul îl are cu Corina Caciuc. Anamaria Prodan le are pe Sarah și Rebecca Dumitrescu, din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu.

Reclamă

Luca Reghecampf a făcut-o să plângă pe Sarah Dumitrescu

În aprilie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf s-au întâlnit la tribunal. Impresara a venit însoțită de Bebeto și Sarah Dumitrescu, în timp ce Reghecampf a venit alături de Luca.

Sarah Dumitrescu a oferit un moment emoţionant la tribunal, când a început să plângă după ce Luca Reghecampf, fiul din prima căsătorie al lui Laurenţiu Reghecampf, a avut un comportament rece faţă de ea, deşi fiica Anamariei Prodan îl considera ca pe un frate.

A văzut o țară întreaga gestul golănesc pe care l-a făcut. A stat 5 minute cu Sarah și Bebeto, căci s-a lovit de ei în camera avocaților, unde eu i-am trimis, căci știam că-l pot vedea acolo.

Reclamă 4 / 0/3

A țipat la Bebe că nu este la școală și Sarei i-a reproșat că are ceas cu diamante la mână luat de el. Halal! Să treci după aproape un an pe lângă copiii tăi și să nu schițezi nici un gest este cumplit„, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Laurențiu Reghecampf şi-a dus amanta în unul dintre locurile preferate ale Anamariei Prodan

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au avut o primă apariţie după ce iubita soţului Anamaria Prodan a născut. Aceştia au apărut, braţ la braţ, la un eveniment.

Reghecampf a mers alături de Corina Caciuc la „Gala Femeilor Remarcabile„, un eveniment elegant ce a fost organizat la Muzeul Național de Artă al României, scrie click.ro. Evenimentul, unul extrem de stilat, este mai degrabă unul familiar pentru Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu a părut afectată de imaginile cu soţul ei şi iubita acestuia. Vedeta a transmis un mesaj motivaţional prin care transmite că nu este interesată de părerile din jur.

„Când nu îţi pasă cu adevărat de ceea ce lumea crede despre tine ajungi la un nivel de libertate periculos de grozav”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și