Închide meniul

Ce a renunţat să mănânce Ion Ţiriac, pentru a fi într-o formă fizică de invidiat, la 84 de ani

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2023, 10:07

Reclamă
Ce a renunţat să mănânce Ion Ţiriac, pentru a fi într-o formă fizică de invidiat, la 84 de ani

Ce a renunţat să mânânce Ion Ţiriac, pentru a fi într-o formă fizică de invidiat, la 84 de ani

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ion Ţiriac a ajuns la 84 de ani, dar se află într-o formă fizică de invidiat. Miliardarul român şi-ar putea satisface orice pofte, dar a rămas aproape de preparatele româneşti. Mai mult, există un lucru pe care Ţiriac nu îl mănâncă niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Verişoara lui Ţiriac, Mariana Stanciu, dezvăluia în trecut că magnatul nu mai mânâncă mâncare grasă, cum o făcea înainte, pentru a avea grijă de sănătate şi de siluetă.

Ce a renunţat să mănânce Ion Ţiriac, pentru a fi într-o formă fizică de invidiat, la 84 de ani

„Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale. Trebuie să aibă grijă şi de sănătate şi de siluetă.

Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal”, a spus Mariana Stanciu, citată de impact.ro.

Ce studii are Ion Țiriac

Fostul mare jucător de tenis a recunoscut câte clase are și prin ce mod uluitor a reușit să își ia Bacalaureatul. Omul de afaceri în vârstă de 84 de ani a recunoscut că s-au făcut presiuni asupra lui pentru a-și termina liceul.

Reclamă

Țiriac a precizat că a fost șantajat de Ioan Gheorghe Maurer. A fost lăsat fără pașaport, în urma unui ordin, pentru a fi forțat să termine clasele a 9-a și a 10-a și să își ia BAC-ul. Miliardarul român a rememorat acea perioadă și afirmă că a durat numai patru luni pentru a absolvi!

„Pot să-mi exprim încă o dată public recunoștință în fața familiei Maurer (n.r. Ioan Gheorghe Maurer, fost prim-ministru în epoca Ceaușescu). Cum la o vârstă foarte fragedă am început să joc tenis cu dumnealui, știa situația mea.

La un moment dat, m-am dus la cadre la Ministerul Tineretului şi Sportului şi mi-au spus: ‘Domnule, dumneata nu mai ai pașaportul’. Eu am reacționat: ‘Sunteți nebuni?! Eu mâine trebuie să plec la Moscova, spuneți-le șefilor. Cum să nu am eu pașaport, ce, am omorât pe cineva?!’

Reclamă 4 / 0/3

Maurer dăduse ordin să-mi ia paşaportul până nu termin liceul. Ei, în patru luni de zile am terminat și a IX-a şi a X-a şi Bacalaureatul. Și pe urma mi s-a spus: ‘Uite paşaportul, dar ce facultate vrei să faci?’„, a recunoscut Ion Țiriac, într-un interviu oferit în urmă cu câțiva ani.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și