Închide meniul
Foto

Ce studii poate avea Ion Țiriac. Cel mai bogat român a recunoscut totul: „A dat ordin!”

Publicat: 16 iulie 2023, 18:08

Reclamă
Ce studii poate avea Ion Țiriac. Cel mai bogat român a recunoscut totul: „A dat ordin!”

Ce studii poate avea Ion Țiriac

Ion Țiriac este cel mai bogat român / Profimedia

S-a aflat ce studii poate avea Ion Țiriac. Fostul mare jucător de tenis a recunoscut câte clase are și prin ce mod uluitor a reușit să își ia Bacalaureatul. Omul de afaceri în vârstă de 84 de ani a recunoscut că s-au făcut presiuni asupra lui pentru a-și termina liceul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac a revenit pe primul loc în topul celor mai bogați români. Cu o avere estimată de Forbes la 2.1 miliarde de dolari, acesta a dezvăluit cum a fost obligat să se concentreze pe terminarea studiilor.

Ce studii poate avea Ion Țiriac

Țiriac a precizat că a fost șantajat de Ioan Gheorghe Maurer. A fost lăsat fără pașaport, în urma unui ordin, pentru a fi forțat să termine clasele a 9-a și a 10-a și să își ia BAC-ul. Miliardarul român a rememorat acea perioadă și afirmă că a durat numai patru luni pentru a absolvi!

Pot să-mi exprim încă o dată public recunoștință în fața familiei Maurer (n.r. Ioan Gheorghe Maurer, fost prim-ministru în epoca Ceaușescu). Cum la o vârstă foarte fragedă am început să joc tenis cu dumnealui, știa situația mea.

La un moment dat, m-am dus la cadre la Ministerul Tineretului şi Sportului şi mi-au spus: ‘Domnule, dumneata nu mai ai pașaportul’. Eu am reacționat: ‘Sunteți nebuni?! Eu mâine trebuie să plec la Moscova, spuneți-le șefilor. Cum să nu am eu pașaport, ce, am omorât pe cineva?!’

Reclamă

Maurer dăduse ordin să-mi ia paşaportul până nu termin liceul. Ei, în patru luni de zile am terminat și a IX-a şi a X-a şi Bacalaureatul. Și pe urma mi s-a spus: ‘Uite paşaportul, dar ce facultate vrei să faci?’„, a recunoscut Ion Țiriac, într-un interviu oferit în urmă cu câțiva ani.

Fostul jucător de tenis a fost extrem de atent la educația copiilor săi. Unica lui fiică, Ioana Natalia Țiriac, a terminat Liceul American din București și și-a continuat studiile în Statele Unite. Tânăra care este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a terminat cu brio și Facultatea de Economie din Miami. A făcut jurnalismul și îi calcă astfel pe urme mamei sale, Sophie Ayad, cea care a fost marea iubire a lui Ion Țiriac.

Femeia cu origini egiptene i-a mai dăruit un copil fostului jucător de tenis, pe Karim. Miliardarul român mai are un copil, pe Ion Alexandru Ţiriac. Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost 9 ani într-o relaţie și au rămas în relații foarte bune. Femeia care este cu 28 de ani mai tânără decât Ţiriac

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani a putut plăti miliardarul Ion Ţiriac pentru apartamentul fiicei sale

În momentul în care Ioana Natalia s-a mutat în Statele Unite, în 2018, Ion Ţiriac nu s-a uitat la bani şi i-a cumpărat un apartament spectaculos. Acesta are o terasă cu o vedere panoramică. Este locul în care fiica omului de afaceri îşi face cele mai multe poze, pe care le postează ulterior pe reţelele sociale. Peste 29.000 de urmăritori are Ioana pe contul de Instagram.

Locuinţa Ioanei din Miami l-a costat pe Ion Ţiriac nu mai puţin de două milioane de euro şi se află într-un complex rezidenţial, chiar pe malul Oceanului Atlantic. Este una de lux! Omul de afaceri îi face toate poftele unicei sale fiice.

Miliardarul român a luat însă și o decizie surprinzătoare. A vândut turneul de la Madrid, deşi i-a promis unicei sale fiice, Natalia Ioana, că nu va face acest lucru. Miliardarul român a explicat, într-un interviu acordat presei din Spania, de ce a făcut acest gest.

Ion Ţiriac a dezvăluit că s-a săturat să vină jucătorii la el să se plângă de noile reguli din tenis. Miliardarul român a finalizat cu succes tranzacția către compania americană IMG, primind suma impresionantă de 360 de milioane de dolari.

Pentru că am 83 de ani, pentru că ai mei copii nu sunt interesați, pentru că m-am săturat să mă lupt în fiecare zi împotriva noilor reguli (n.r. din tenis) care îi aduc pe jucători la mine-n birou”, a spus Ion Ţiriac într-un interviu acordat celor de la claytenis.com.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și