Închide meniul

Ce a spus Cristi Borcea după ce un fost angajat al său a aruncat cu chiloți de damă spre un alt bărbat: „Eu impuneam disciplina!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2023, 9:20

Ce a spus Cristi Borcea după ce un fost angajat al său a aruncat cu chiloți de damă spre un alt bărbat: „Eu impuneam disciplina!

Cristi Borcea, după ce un fost angajat al său a aruncat cu două perechi de chiloți de damă

Colaj cu Cristi Borcea și Chiloții aruncați de Vali Lazăr / Hepta și as.ro

Ce a spus Cristi Borcea după ce un fost angajat al său a aruncat cu două perechi de chiloți de damă spre un alt bărbat. Este vorba despre scandalul în care au fost implicați Vali Lazăr și Ovidiu Burcă, în amicalul Dinamo – CS Păulești 0-0, disputat pe 21 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul meciului, Vali Lazăr, plecat toamna trecută de la Dinamo după ce s-a certat cu antrenorul Ovidiu Burcă, a aruncat cu două perechi de chiloți de damă spre banca „câinilor”: „Să aibă Mister în cantonament”, a spus atunci Lazăr.

Cristi Borcea, după ce un fost angajat al său a aruncat cu două perechi de chiloți de damă

Borcea nu l-a iertat pe Vali Lăzăr pentru gestul făcut. Milionarul a asigurat că, dacă încă era implicat la Dinamo, astfel de scandaluri nu apăreau niciodată. Cristi Borcea susține că a impus o disciplină de fier la Dinamo în perioada în care a fost acționar.

„Normal că Vali Lazăr a exagerat, mai ales el fiind pe final de carieră. Este și a fost un jucător foarte bun și cred că regretă ieșirea avută. După părerea mea, el vrea să înceapă o carieră de antrenor și nu a început bine.

Cred că îi pare rău și îl va marca, pentru că la rândul lui, o să vedeți, o să vorbim peste cinci, șase ani, când se va apuca de antrenorat și va antrena, o să aibă parte de aceeași lipsă de respect și nu o să îi convină.

Reclamă

Niciodată nu s-ar fi întâmplat dacă eram eu la Dinamo, pentru că impuneam disciplina și jucătorii știau că pentru mine cel mai important este antrenorul, nu jucătorii”, a spus Cristi Borcea, pentru prosport.ro.

Cristi Borcea ştie cum se poate rezolva situaţia de la Dinamo

Cristi Borcea este convins că Dinamo va trăi prin suporterii săi, indiferent de problemele cu care se confruntă. Fostul patron al „câinilor” susţine că o speranţa pentru salvarea clubului poate veni şi din construirea unui nou stadion în „Groapă”.

„Sunt sute de mii, milioane de susținători, nu are cum să nu existe Dinamo. Întotdeauna am fost optimist, am avut mentalitate de învingător. Am spus că drumul lui Dinamo se va schimba dacă se face stadionul și dacă se termină și circul care se întâmplă acum din cauza insolvenței care trebuie sa se termine.

Reclamă 4 / 0/3

Problemele dintre administratorul special și administratorul judiciar trebuie să se stingă, să vorbească unul singur, să se rezolve problemele creanțelor.

Trebuie să existe o decizie definitivă. Galeria a susținut, a făcut lucruri extraordinare. Și-a dat seama că e greu să conduci un club, să îl susții din toate punctele de vedere. Când se rezolvă cu stadionul și insolvența, galeria trebuie să facă un pas în spate, altfel nu va veni nimeni. Echipa trăiește și va trăi.

Mai bine o luau de la zero, nu veneau nici spaniolii și aveau o echipă curată. Începeam și noi ca Rapidul și dădeam drumul la stadion. Acum avem de suferit. Eu cred că nu are altă soluție decât să evite falimentul.

Vin datoriile spaniolilor. Am spus că Dinamo este un pacient conectat la aparate. Când îl deconectezi de la aparate, intră în comă. Sunt optimist că se va face un nou stadion. Când am plecat, am lăsat un singur Dinamo, acum sunt trei. Din trei Dinamo, găsim noi una.

Nu numai domnul Negoiță ar veni, sunt mulți dinamoviști cu bani, dar fără un plan de reorganizare și un pas în spate al DDB-ului nu se poate. Sunt și ei conștienți că trebuie să facă un pas în spate. Vor binele lui Dinamo”, a declarat Cristi Borcea, pentru digisport.ro.

Cristi Borcea, anunțul momentului pentru dinamoviști

Cristi Borcea susține că mai mulți oameni de afaceri sunt gata să se implice la Dinamo, însă nu înainte ca noul stadion din „Ștefan cel Mare” să intre în stadiul de construcție.

„Pe Dinamo o susțin și va fi susținută puternic. Am prieteni și oameni care vor să susțină Dinamo, dar când se va face stadionul. Când vor începe să pună buldozerele, atunci se va creiona un Dinamo frumos.

Reclamă

Fără infrastructură, fără emulație, nu există nimic. E cel mai urât și cel mai vechi stadion din România. Priviți la Craiova, la Rapid, la Sibiu. Unde se investește în stadioane, proiectul arată frumos”, a declarat Cristi Borcea, pentru prosport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și