Închide meniul

Ce datorie uriaşă avea Gigi Becali, la un singur cazinou, în perioada în care se împrumuta de la Nuţu Cămătaru. Când a renunţat la jocurile de noroc

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2021, 19:37

Ce datorie uriaşă avea Gigi Becali, la un singur cazinou, în perioada în care se împrumuta de la Nuţu Cămătaru. Când a renunţat la jocurile de noroc

Gigi Becali se împrumuta cu sute de mii de euro de la Nuţu Cămătaru

Colaj Hepta

  • Gigi Becali pierdea sume uriaşe la jocurile de noroc
  • Ce datorie a avut patronul lui FCSB la un cazinou

În 2008 a lăsat la ruletă aproape un milion de euro. Era însoţit de vărul său, Giovanni Becali, şi a pierdut iniţial 400.000 de euro, anunţa ziare.com. Imediat după, a împrumutat o jumătate de milion de euro în încercarea de a-şi recupera banii cu care şi-a început seara. A rămas fără niciun ban! În acelaşi an risipise alţi 800.000 de euro la un alt cazinou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce datorii avea Gigi Becali la un singur cazinou. Era împătimit al jocurilor de noroc

Nu s-a oprit şi a mai ieşit în evidenţă şi în 2019. Într-o singură noapte pierduse, alături de Giovanni Becali, 1.4 milioane de euro la ruletă. Aşa a ajuns să aibă o datorie uriaşă la un singur cazinou. Potrivit invormaţiilor de atunci, s-a trezit cu o datorie de aproape 2 milioane de euro! Fiind client fidel, a fost păsuit de şefii cazinoului în momentul în care a fost în arest preventiv.

După eliberarea sa, latifundiarul a fost informat că poate plăti banii şi în rate, iar şefii cazinoului i-au făcut şi un favor: nu i-au cerut niciun fel de dobândă. Datoria lui Gigi Becali nu mai poate creşte astfel, mai ales că patronul Stelei s-a jurat că nu va mai lua niciodată parte la jocuri de noroc, pentru că a realizat în închisoare că sunt lucrarea Diavolului„, anunţa antena3.ro.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali, dezvăluire fabuloasă despre relaţia cu Nuţu Cămătaru

Patronul FCSB a recunoscut că lua bani de la temutul interlop Nuţu Cămătaru. „Îi mai ceream 100.000-200.000 de euro!”, a dezvăluit finanţatorul roş-albaştrilor.

Gigi Becali a dezvăluit că lua bani de la Ion Balint, interlopul cunoscut drept Nuţu Cămătaru. Patronul FCSB se împrumuta de la acesta în timp ce mergea la cazinou. Sumele pe care latifundiarul din Pipera le lua erau între 100 şi 200 de mii de euro, dar le înapoia în scurt timp.

Reclamă

În ce relații să fiu? Cu Nuțu Cămătaru era când mergeam la cazino și îi mai ceream 100.000-200.000 de euro și a doua zi îi plăteam. Și dacă depășeam termenul de plată, ce? Păi ce, eu eram fraier? Niciodată în viața mea nu am spus să bată cineva pe cineva. Dacă a fost așa, eu am oprit asta… Că spune el, eu nu știu. Sunt lucruri pe care mi-e rușine să le comentez”, a declarat Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!