Închide meniul
Foto

Ce diferenţă imensă de vârstă există între George Copos şi soţia lui! Cum au ajuns cei doi împreună

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2023, 15:06

Ce diferenţă imensă de vârstă există între George Copos şi soţia lui! Cum au ajuns cei doi împreună

Ce diferenţă imensă de vârstă există între George Copos şi soţia lui

George Copos şi soţia lui, Elena/ GSP.ro

S-a aflat ce diferenţă de vârstă există între George Copos şi soţia lui, Elena. Fostul patron de la Rapid a împlinit în acest an vârsta de 70 de ani, şi este căsătorit cu o femeie mai mică cu 27 de ani decât el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena este cea de-a doua soţie a lui George Copos. Acesta a mai fost căsătorit cu Cristiana timp de 36 de ani, având împreună şi o fiică, în vârstă de 37 de ani.

Ce diferenţă imensă de vârstă există între George Copos şi soţia lui

George Copos şi Elena trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt căsătoriţi din 2018, având împreună şi o fetiţă, Daria Maria, în vârstă de 12 ani.

Elena Copos, fostă Stoica, a început să lucreze la unul dintre hotelurile deţinute de fostul patron al Rapidului. După ce a avansat în ierarhie şi a ajuns marketing manager, aceasta l-a cunoscut pe George Copos, cel care avea să-i devină soţ, notează ziare.com.

În perioada în care a cunoscut-o pe Elena, George Copos nu divorţase de prima sa soţie, Cristiana. Chiar şi aşa, fostul patron de la Rapid s-a îndrăgostit de femeia cu 27 de ani mai tânără decât el, iar în 2018 şi-au unit destinele.

Reclamă

George Copos, investiţie de 60 de milioane de euro, în România!

George Copos a făcut o investiţie de 60 de milioane de euro, în România. Este vorba despre Ana Tower, construcţie care a durat doi ani. Proiectul este certificat LEED Platinum Green.

Clădirea are 1.300 de metri pătraţi cu spaţii comerciale şi mai mult de 400 de locuri de parcare, susţine zf.ro. Clădirea are 25 de etaje şi 51.000 metri pătraţi.

„În ultimii ani am realizat lucruri de care sunt mândru, ca antreprenor. Două dintre investiţiile pe care le-am finalizat sunt demne a fi amintite. Am construit turnul de birouri Ana Tower, care este o bijuterie, nu numai din punct de vedere estetic.

Reclamă 4 / 0/3

Cu cele 25 de etaje ale sale şi cu cei 51.000 mp utilizabili (birouri, parcare pe 4 niveluri, din care 3 subterane, restaurante etc.) imobilul este un reper al arhitecturii moderne a României. Eleganta clădire este construită din materiale naturale şi nobile (piatră şi lemn, în principal) şi este dotată cu cele mai moderne echipamente, fiind o clădire „verde”, certificată LEED Platinum, pe scurt, un exemplu de frumuseţe şi de funcţionalitate.

După ce am finalizat Ana Tower m-am dedicat aproape în întregime restaurării operei de artă arhitectonică numită hotelul Athenee Palace, o clădire inaugurată în 1914 şi care a fost martoră la aproape toate evenimentele majore ale României din ultimii 109 ani.

Sunt satisfăcut de faptul că am putut să redau Capitalei una din marile sale valori arhitecturale, perfect re-pusă în valoare. Rămân credincios devizei mele: „Sunt român şi investesc în România”, a spus Copos, pentru agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și