Închide meniul

Ce face Adrian Petre după ce l-a părăsit iubita. Fostul atacant al lui FCSB e foarte activ pe TikTok!

Reclamă

Publicat: 20 aprilie 2023, 18:09

Ce face Adrian Petre după ce l-a părăsit iubita. Fostul atacant al lui FCSB e foarte activ pe TikTok!

Ce face Adrian Petre după ce l-a părăsit iubita

Adrian Petre, în tricoul lui Cosenza / Profimedia Images

Fostul atacant al lui FCSB şi Farul Constanţa nu trece prin cea mai bună etapă a vieţii lui. Iată ce face Adrian Petre după ce l-a părăsit iubita.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Petre nu are momentan echipă. Fostul atacant al naţionalei de tineret s-a despărţit în februarie de Levadiakos.

Ce face Adrian Petre după ce l-a părăsit iubita

În vârstă de 25 de ani, Adrian Petre a intrat şi el pe populara reţea TikTok. Atacantul face live-uri, iar fanii îi trimit cadouri.

Adrian Petre a fost chestionat pe tema FCSB vs CSA Steaua, dar a evitat să se pronunţe.

Știu că e un subiect în vogă, dar nu vreau să-mi dau eu cu părerea”, a spus Adrian Petre, potrivit playsport.ro.

Reclamă

Adrian Petre a evoluat în trecut pentru FCSB. El a fost transferat în 2020 de Gigi Becali de la Esbjerg, dar nu a convins la echipa lui Becali. În tricoul lui FCSB, Adrian Petre a evoluat 10 meciuri. A înscris doar un gol pentru echipa lui Becali.

A impresionat la naţionala de tineret!

Adrian Petre a impresionat la naţionala de tineret a României. Pentru naţionala U21, Adrian Petre a marcat 5 goluri în 13 partide.

Evoluţiile din tricoul României l-au determinat pe Gigi Becali să facă un efort financiar în 2020 să îl transfere. Becali plătea atunci 800.000 de euro să îl ia de la danezii de la Esbjerg. Nu a reuşit să aibă evoluţii concludente la FCSB, aşa că Becali a renunţat rapid la el.

Reclamă 4 / 0/3

L-a împrumutat la Cosenza, dar nici acolo Adrian Petre nu s-a regăsit. A jucat doar în 7 meciuri pentru Cosenza. Nu a marcat niciun gol pentru formaţia italiană.

Gică Hagi l-a luat ulterior la Farul, încercând să îl revitalizeze. Nu i-a reuşit nici „Regelui” decât parţial să facă acest lucru. În 36 de meciuri pentru Farul, Adrian Petre a marcat 11 goluri.

Adrian Petre, părăsit de iubita care a câştigat Miss Universe 2020

Recent, Adrian Petre a fost părăsit de Bianca Tirsin, fostă Miss Universe 2020.

Cei doi aveau o relaţie de 7 ani. Totodată, ar fi deţinut şi câteva afaceri împreună. În 2021, atunci când Adrian Petre a ajuns la UTA, fotbalistul şi Bianca Tirsin şi-au deschis o pizzerie.

Aceasta este pizza mea magnifică, sper să fie comandată foarte mult. E ușoară, e bună și seara. Cei din Italia, când am jucat la Cosenza, consumau foarte multă pizza. Când se va apela la mine pentru a aduce pizza în vestiar, cu cea mai mare plăcere o să o aduc. Ne place să ne strângem după meciuri, după antrenamente câteodată să mâncăm o pizza”, spunea Adrian Petre.

La ultima echipă, Levadiakos, Adrian Petre a rezistat numai 6 luni. Nu a marcat niciun gol pentru formaţia din prima ligă a Greciei.

Levadiakos anunță că a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu fotbalistul Adrian Petre. Îi dorim sănătate și succes în carieră”, anunţau cei de la Levadiakos după despărţire.

Reclamă

Pe site-ul transfermarkt.com, Adrian Petre e evaluat acum la 400.000 de euro. Cea mai ridicată cotă a fotbalistului a fost în 2019, atunci când era evaluat de site-ul de specialitate la 1,5 milioane de euro. Era perioada în care Adrian Petre evolua pentru Esbjerg şi pentru naţionala de tineret.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și