Închide meniul
Foto

Ce le-a cerut cea mai cunoscută amantă din România bărbaţilor din viaţa ei: „Eu sunt super răsfăţată!”

Reclamă

Publicat: 28 mai 2023, 15:05

Ce le-a cerut cea mai cunoscută amantă din România bărbaţilor din viaţa ei: „Eu sunt super răsfăţată!”

Ce le-a cerut cea mai cunoscută amantă din România bărbaţilor din viaţa ei

Vica Blochina / Instagram

Ce le-a cerut Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, bărbaţilor din viaţa ei. Vedeta care are 47 de ani a făcut noi dezvăluiri despre aşteptările pe care le-a avut de la iubiţi. Femeia care a fost 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă, chiar dacă fostul selecţioner era căsătorit, nu s-a ferit să ofere detalii „picante”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta balerină a recunoscut, cu fiecare ocazie, că mereu au interesat-o afaceriştii care aveau sume importante în conturi. „Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă„, a spus Vica.

Ce le-a cerut cea mai cunoscută amantă din România bărbaţilor din viaţa ei

Vica Blochina, cea care are un copil cu Victor Piţurcă, şi-a luat gândul că va mai îmbrăca vreodată rochia de mireasă. Totuşi, a anunţat ce trebuie să facă bărbaţii pentru a fi alături de ea. I-a avertizat că îi place să fie răsfăţată şi că are nevoie de multă susţinere.

Eu fac doar pentru mine lucruri, nu fac pentru dragoste. Eu, de fel, sunt super răsfățată. Consider că bărbatul trebuie să facă pentru parteneră mult mai multe. O femeie trebuie să îl susțină pe bărbat și să zică ca el, să facă ca ea. Dar trebuie să îi dea curaj și să îl facă fericit„, a declarat Vica Blochina pentru ego.ro.

Fosta balerină de la Melody era obişnuită cu cadouri scumpe. În ultimul an însă, nu a mai avut banii cu care era obişnuită, din cauza unui business care nu i-a mers bine. „Eram obișnuită cu bani foarte mulți și după aceea mi-a fost foarte greu„, a spus ea.

Reclamă

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au întâlnit pe vremea când fosta balerină avea 20 de ani. După ce au ținut relația secretă timp de 16 ani, Vica l-a dat în judecată pe antrenorul de 66 de ani pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor.

Dacă iniţial primea o pensie alimentară de 9.000 de euro de la Victor Piţurcă, suma a scăzut la „doar” 1500 de euro. De anul trecut nu ar fi mai primit niciun ban. Totul după ce fiul ei, Edan, a decis să se multe cu tatăl lui.

Din ce îşi câştigă existenţa cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina a dezvăluit că are propria linie de haine, pe care le vine peste hotare, mai exact în Grecia şi Cipru. De asemenea, fosta balerină de la Melody a declarat că are şi multe contracte de imagine, precum şi o proprie emisiune, motiv pentru care este realizată pe plan financiar.

Reclamă 4 / 0/3

Am linia mea de haine. Vindem haine în Cipru și în Mykonos. Am magazinele online cu lenjerii, chestii de casă, costume de baie. Am contracte de imagine, am emisiunea mea pe YouTube. Emisiunea este strict despre viața mea”, a declarat Vica Blochina, în podcastul Tare de Tot.

De asemenea, Vica Blochina a mai dezvăluit că este o persaonă cheltuitoare, fiind obişnuită cu un stil de viaţă de lux.

Mă duc uneori la supermarket și mă gândesc cum ar fi dacă eu nu aș putea să îmi cumpăr ce îmi doresc. Nu vorbesc despre haine. Sunt o persoană foarte risipitoare. Nu trăiesc pe caiet. Era o perioadă când trăiam pe caiet. Nu stau banii la mine. Trebuie să cheltui neapărat”, a mai spus Vica Blochina, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și