Închide meniul

Ce partener de afaceri are Ion Ţiriac! Investiţie de milioane pentru români

Publicat: 21 ianuarie 2024, 9:11

Reclamă
Ce partener de afaceri are Ion Ţiriac! Investiţie de milioane pentru români

Ce partener de afaceri are Ion Ţiriac

Ion Ţiriac / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ion Ţiriac a dezvăluit ce partener de afaceri are. Miliardarul român a mărturisit ce planuri are pentru România, declarând faptul că fiul său cel mare, Ion Ion Ţiriac, îl va susţine şi se va implica activ în noul proiect de milioane pentru România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, Ion Ţiriac plănuieşte să construiască o sală polivalentă pentru România, după ce în urmă cu câţiva ani, a construit şi o patinoar.

Ce partener de afaceri are Ion Ţiriac

Ion Ţiriac a dezvăluit că i-a spus fiului său ce planuri are. Acesta nu a stat pe gânduri şi i-a propus tatălui lui să investească împreună pentru noua sală polivalentă, care va fi o adevărată bijuterie. Miliardarul român a mărturisit că aceasta va avea peste 12.000 de locuri, fiind de părere că Bucureştiul are nevoie de o astfel de investiţie.

„Construiesc o sală polivalentă, care va avea o capacitate de 12.000 de locuri. Când a aflat ce vreau să fac, fiul meu, Ion-Ion, mi-a spus: ‘Dacă o faci, hai să o facem împreună, nu lua fonduri europene’.

Vreau să construiesc o sală de care Bucureștiul are nevoie„, a declarat Ion Ţiriac, conform sport.ro.

Reclamă

Proiectul lui Ion Ţiriac este unul amplu. Mai exact, miliardarul român va construi şi o clădire lângă sala polivalentă, clădire ce va cuprinde un bazin olimpic, zonă de recuperare, saună umedă şi uscată, cabine medicale, cât şi spaţii de birouri pentru administraţie, notează profit.ro.

De asemenea, Ion Ţiriac mai plănuieşte să mai construiască, pe viitor, şi o Academie de Tenis, care va avea un mini-stadion. Potrivit estimărilor, această investiţie se ridică la aproximativ 80 de milioane de euro.

Afacerea de 1 miliard de euro pe care a ratat-o Ion Ţiriac

Ion Ţiriac a făcut o dezvăluire fantastică! Putea fi un om de afaceri şi mai bogat decât este acum, dar a refuzat un business uriaş. Afacerea de 1 miliard de euro pe care a ratat-o Ion Ţiriac este cumpărarea clubului de fotbal Atletico Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Ţiriac a deţinut o perioadă lungă de timp turneul de tenis de la Madrid, pe care l-a vândut. Cumpărarea lui Atletico Madrid i-ar fi adus în 10 ani circa 1 miliard de euro.

„Era de vânzare la un preț destul de mărunțel, cu stadion cu tot. Țiriac, Țiriac, Țiriac, Țiriac… le-am spus că nu mă pricep și am scăpat-o”, a declarat Ion Ţiriac, citat de sport.ro.

În urmă cu 10 ani, Atletico Madrid valora numai 328 de milioane de dolari. În mai 2023, cunoscuta publicaţie Forbes a estimat clubul Atletico Madrid la 1,53 miliarde de dolari.

Ion Ţiriac are o avere estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari. Fostul mare tenismen român a fost depăşit, recent, uşor în topul celor mai bogaţi români de către Daniel Dineş, co-fondatorul UiPath. Dineş ar avea o avere cu 100 de milioane de dolari mai mare decât cea a lui Ion Ţiriac.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și