Închide meniul
Foto

Afacerea de 1 miliard de euro pe care a ratat-o Ion Ţiriac! Putea fi şi mai bogat decât este acum!

Publicat: 13 ianuarie 2024, 9:51

Reclamă
Afacerea de 1 miliard de euro pe care a ratat-o Ion Ţiriac! Putea fi şi mai bogat decât este acum!

Afacerea de 1 miliard de euro pe care a ratat-o Ion Ţiriac

Ion Ţiriac / Hepta

Ion Ţiriac a făcut o dezvăluire fantastică! Putea fi un om de afaceri şi mai bogat decât este acum, dar a refuzat un business uriaş. Afacerea de 1 miliard de euro pe care a ratat-o Ion Ţiriac este cumpărarea clubului de fotbal Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac a deţinut o perioadă lungă de timp turneul de tenis de la Madrid, pe care l-a vândut. Cumpărarea lui Atletico Madrid i-ar fi adus în 10 ani circa 1 miliard de euro.

Afacerea de 1 miliard de euro pe care a ratat-o Ion Ţiriac!

„Era de vânzare la un preț destul de mărunțel, cu stadion cu tot. Țiriac, Țiriac, Țiriac, Țiriac… le-am spus că nu mă pricep și am scăpat-o”, a declarat Ion Ţiriac, citat de sport.ro.

În urmă cu 10 ani, Atletico Madrid valora numai 328 de milioane de dolari. În mai 2023, cunoscuta publicaţie Forbes a estimat clubul Atletico Madrid la 1,53 miliarde de dolari.

Ion Ţiriac are o avere estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari. Fostul mare tenismen român a fost depăşit, recent, uşor în topul celor mai bogaţi români de către Daniel Dineş, co-fondatorul UiPath. Dineş ar avea o avere cu 100 de milioane de dolari mai mare decât cea a lui Ion Ţiriac.

Reclamă

Cum l-a putut numi pe Ion Ţiriac miliardarul de 78 de ani care s-a căsătorit cu o româncă mai tânără cu 46 de ani decât el!

Piero Ferrari, fiul lui Enzo Ferrari, care a moştenit 10% din brandul Ferrari şi are o avere estimată de Forbes la 7,1 miliarde de dolari, a vorbit din nou despre Ion Ţiriac.

Piero Ferrari şi omul de afaceri român au o relaţie de prietenie. Fiul legendarului Enzo Ferrari este căsătorit cu o româncă, Romina Gingaşu, care este cu 46 de ani mai tânără decât el.

Piero Ferrari l-a numit pe Ion Ţiriac „un mare personaj”. Moştenitorul lui Enzo Ferrari a venit, recent, din nou în România alături de soţia sa, Romina Gingaşu.

Reclamă 4 / 0/3

E un mare personaj (n.r: Ion Ţiriac). L-am urmărit de când juca tenis cu Năstase şi acum sunt fericit că am reluat legătura cu el. E un mare personaj care a făcut multe, chiar şi multe bussiness-uri. Bravo, e inteligent”, a declarat Piero Ferrari, potrivit orangesport.ro.

Piero Ferrari şi soţia lui, Romina Gingaşu, au fost în România şi în vara lui 2022, atunci când au admirat colecţia spectaculoasă de maşini a lui Ion Ţiriac.

Este un excelent om de afaceri (n.r. Ion Ţiriac), dar poate fi şi foarte amuzant, dacă vrea”, spunea atunci Piero Ferrari despre Ion Ţiriac.

Piero Ferrari a găsit în colecţia lui Ion Ţiriac o maşină cu mare însemnătate pentru el şi pentru brandul Ferrari

În colecţia lui Ion Tiriac, Piero Ferrari a găsit şi o maşină specială pentru el. Este vorba despre faimosul F40, lansat în urmă cu mai bine de 35 de ani de tatăl lui, legendarul Enzo Ferrari.

E ultima maşină pe care tatăl meu a prezentat-o pentru presă şi clienţi. A murit un an mai târziu”, preciza moştenitorul lui Enzo Ferrari.

Ion Ţiriac mărturisea, în urmă cu ceva vreme, că, deşi are 3 moştenitori legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale. Ion Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac sunt cei 3 copii biologici ai omului de afaceri român.

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

Reclamă

Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” Vezi toate știrile
Citește și