Închide meniul

Ce pensie poate avea Nadia Comăneci! E de 10 ori mai mare decât a lui Ilie Năstase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2023, 13:31 / Actualizat: 26 mai 2023, 17:56

Ce pensie poate avea Nadia Comăneci! E de 10 ori mai mare decât a lui Ilie Năstase

Ce pensie poate avea Nadia Comăneci

Nadia Comăneci, în timpul unui interviu / Profimedia Images

Ce pensie poate avea Nadia Comăneci! Pensia încasată de Nadia Comăneci e de 10 ori mai mare decât cea pe care o încasează Ilie Năstase. Nadia are o pensie uriașă, raportată la nivelul pensiilor din România. ”Zeița de la Montreal” primește lunar de la statul român 13.149 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, fosta mare gimnastă locuiește în Statele Unite, împreună cu soțul ei, Bart Conner, și de fiul lor, Dylan Paul. Aproximativ 2.800 de dolari încasează lunar Nadia Comăneci (61 de ani) de la statutul român, pentru meritele sportive deosebite.

Ce pensie poate avea Nadia Comăneci

Nadia a intrat în istoria sportului românesc și mondial în 1976, la Montreal, când a reușit să obțină prima notă de 10 la Jocurile Olimpice. Per total, marea noastră campioană a câștigat 5 medalii olimpice de aur, la Jocurile Olimpice din 1976 și 1980.

De cealaltă parte, ”Nasty” primește bani de la stat, pentru gradul de general în rezervă şi a anunţă că e gata să renunţe la ei. Este vorba despre suma de 1.345 de lei.

„Am fost trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel. Și am primit o pensie de 1.345 de lei! Toată lumea sare la gâtul meu că asta este o pensie specială. Dacă asta este considerată o pensie specială și încurcă pe cineva, sunt gata să renunț la ea”, spunea Ilie Năstase, la finalul lui 2022.

Reclamă

Imagini de senzație cu Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger

Imagini de senzație cu Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger! Legendara gimnastă l-a asistat pe fostul Mr. Olympia la antrenament, motivându-l din spate să ducă la bun sfârșit exercițiul pe care îl executa.

Relația de prietenie dintre cei doi este bine cunoscută, ei postând adesea poze sau videoclipuri pe rețelele de socializare atunci când se întâlnesc. De această dată s-au întâlnit în timpul unui antrenament al celebrului actor. Cei doi au profitat de moment și au postat pe rețelele de socializare imagini care s-au viralizat imediat.

În timp ce executa un exercițiu pentru spate, Arnold Schwarzenegger s-a bucurat de compania Nadiei Comăneci, care l-a asistat pe parcursul întregului exercițiu. Motivat de prezența sa, actorul a dus la bun sfârșit antrenamentul, recunoscând ulterior că românca este o inspirație pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

„10 este numărul meu preferat!”, a spus Nadia, atunci când Arnold a ajuns la 10-a repetarea. Fostul Mr. Olympia nu s-a lăsat însă și a continuat exercițiul până a ajuns la a 20-a repetare. La finalul antrenamentului, Schwarzenegger a ținut să-i mulțumească legendarei gimanste: „Mulțumesc, esti o sursă de inspirație!”.

Recomandări
  • Nadia Comăneci are o pensie de 13.149 de lei
  • Nadia a intrat în istoria sportului mondial în 1976

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și