Închide meniul

Ce putea să le facă Gigi Becali, noaptea, colegilor de celulă de la închisoare: „Nu puteau să doarmă!” Milionarul a recunoscut tot după ani de zile

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 16:46

Reclamă
Ce putea să le facă Gigi Becali, noaptea, colegilor de celulă de la închisoare: „Nu puteau să doarmă! Milionarul a recunoscut tot după ani de zile

Gigi Becali spune STOP şi se retrage din fotbal după FCSB - U Cluj 1-1

Gigi Becali, un car de nervi după FCSB - U Cluj 1-1 / Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Gigi Becali spune că noaptea obişnuia să spună rugăciuni şi să cânte, spre disperarea colegilor de celulă care nu puteau dormi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, dezvăluiri din perioada în care a stat la închisoare

M-a iubit Dumnezeu așa tare că nici boala nu o resping. Într o noapte cântam Prohodul Maicii Domnului, nu-l știam până atunci spre rușinea mea. Și într-o noapte cântam dintr-o cărticică și am zis: „Doamne, bine că nu m-ai scos din pușcărie că nu mai aveam eu bucuria să cânt eu în noapatea asta Prohodul Maicii Domnului”. Cântam noaptea, făceam rugăciuni de se supărau aia (n.r. colegii de celulă) că nu puteau sa doarmă„, a spus Gigi Becali la Trinitas TV.

Gigi Becali a fost eliberat din închisoare în 2015, după ce a executat un an şi 10 luni din pedeapsa de 3 ani şi 6 luni pe care o avea de executat.

Gigi Becali i-a dat o avere unui nevoiaș: „Era un amărât, într-o căruță, cu un măgăruș”

Gigi Becali a dezvăluit o întâmplare din tinerețe, de pe vremea lui Ceaușescu. Aflat în drum spre mare și cu o sumă mare în buzunar pentru acea vreme, 3.000 de lei, actualul latifundiar a fost impresionat de un om mai sărac. Tânărul Gigi a văzut o căruță cu un măgăruș și nu a stat pe gânduri. A păstrat doar 200 de lei și i-a dat bărbatului 2800 de lei, pentru a se pune pe picioare.

”Odată, plecam la mare și avem 3.000 de lei, erau bani mulți, pe vremea lui Ceaușeșcu. Și am văzut o căruță, cu un om și cu un măgăruș. Era amărât. Am oprit mașina, am ținut eu 200 și i-am dat lui 2800. M-am dus la Constanța și m-am împrumutat de la niște prieteni. Vezi cum este milostenia? Dragostea nu are unitate de măsură. Nu e ceva care poate fi măsurat”, a spus Gigi Becali, într-un interviu acordat pentru Trinitas.

Reclamă

Gigi Becali a făcut declarații surprinzătoare când a fost întrebat ce avere are. Patronul lui FCSB a oferit un interviu pentru jurnaliștii celebrului cotidian The New York Times și i-a surprins pe americani. Omul de afaceri se consideră mai bogat chiar și decât Bill Gates, cel care are o avere estimată la 130 de miliarde de dolari.

„Eu am dat un interviu la New York Times. Și au venit aici și m-au întrebat… le-am spus că sunt cel mai bogat din lume. Ce Bill Gates, ce Rockefeller? Eu sunt cel mai bogat! Păi dacă nu mai avem nevoie… că mă gândesc la moarte.

Bill Gates nu ai văzut că încă mai vrea? Înseamnă că nu e cel mai bogat. Eu nu mai vreau, nu mai am nevoie de mai mult. Eu nu mai am nevoie!„, a dezvăluit Gigi Becali într-un interviu pentru pagina de Youtube a celor de la Trinitas TV.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu! Intervenţie uriasă a românului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros Vezi toate știrile
Citește și